рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mitsubishi Pajero (2007-) – Zubri 215244

3.780 рсд

SKU: GTC1993 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MITSUBISHI PAJERO (2007-) – Zubri 215244

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Mitsubishi Pajero (2007-) – Zubri 215244 su vrhunskog kvaliteta i pružaju izuzetnu zaštitu za vaše vozilo. Ove patosnice su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju i odgovaraju vašem modelu automobila, pružajući maksimalnu udobnost i zaštitu enterijera.

Tipske patosnice koje se savršeno uklapaju

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom modelu automobila. Bez brige oko kompatibilnosti, ove patosnice su proizvedene da savršeno odgovaraju vašem Mitsubishi Pajero (2007-).

Udobnost i sigurnost za vaše vozilo

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, osiguravajući potpunu zaštitu za podnice vašeg automobila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Modernog dizajna i visokih performansi

Auto patosnice su modernog dizajna i dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, ove patosnice će elegantno upotpuniti izgled enterijera vašeg Mitsubishija Pajera (2007-).

Jednostavno održavanje i izuzetna trajnost

Gumene patosnice su vrlo jednostavne za održavanje. Izrađene su od visoko kvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna, ali istovremeno izdržljiva i otporna na habanje. Zahvaljujući visini ruba od 12mm, patosnice će zadržati sve nečistoće i vlagu, čuvajući enterijer vašeg vozila čistim.

TUV sertifikovane i bezbedne

Auto patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne sigurnosne teste i da zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenom od strane Evropske Unije.

Specifikacije (ako dostupno)

  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), ili bež
  • Visina ruba: 12mm
  • Set: 2 prednje i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet – Gumene patosnice su vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske patosnice – Savršeno se uklapaju i odgovaraju vašem Mitsubishi Pajero (2007-).
  • Sigurnost za vaše vozilo – Dodatno ojačane vozačeve patosnice omogućavaju dugotrajnost.
  • Dizajn koji se uklapa – Moderan dizajn u crnoj, antracit ili bež boji koji se savršeno uklapa u enterijer vašeg Mitsubishija Pajera (2007-).
  • Lako održavanje – Jednostavno se čiste i ne zadržavaju neprijatne mirise.
  • Fleksibilnost i trajnost – Izrađene od visoko kvalitetne gume koja je fleksibilna, ali istovremeno izdržljiva i trajna.
  • TUV sertifikovane – Patosnice su prošle sve neophodne sigurnosne testove i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Zaštitite svoj Mitsubishi Pajero (2007-) i uživajte u udobnosti i sigurnosti koje pružaju ove gumene patosnice. Dodajte ih u korpu sada i potpuno transformišite vaše vožnje!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja