рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Civic Hatchback (2012-2016) – Zubri 214698

3.780 рсд

SKU: GTC2136 Kategorije: ,

Gumene patosnice Honda Civic Hatchback (2012-2016) – Zubri 214698

Gumene patosnice za vaš Honda Civic Hatchback

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Važno je da vaš automobil bude uređen i čist iznutra, a gumene patosnice su idealan dodatak koji će vam pomoći da održite čistoću i zaštitite unutrašnjost vašeg Honda Civic Hatchbacka (2012-2016). Ove gumene patosnice visokog kvaliteta pružaju ne samo zaštitu od prljavštine, već i dodatnu udobnost prilikom vožnje.

Savršeno dizajnirane i prilagođene vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš model Honda Civic Hatchback (2012-2016). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Patosnice su dostupne u crnoj, tamno sivoj ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, gumene patosnice će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg automobila.

Patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Posebno dizajnirane fiksatore na prednjim dve patosnice sprečavaju njihovo pomeranje i osiguravaju sigurno postavljanje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju. Bez obzira na to da li volite elegantan ili sportski izgled, ove patosnice pružaju izvanredan estetski izgled vašem vozilu.

Visoka kvaliteta i jednostavno održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Patosnice su TUV sertifikovane, a svi korišćeni materijali pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To vam daje dodatnu sigurnost i mir prilikom korišćenja ovih patosnica.

Prednosti gumenih patosnica Honda Civic Hatchback (2012-2016) – Zubri 214698:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost.
  • Precizno dizajnirane i prilagođene modelu Honda Civic Hatchback (2012-2016).
  • Visina ruba od 12mm koji čuva unutrašnjost vašeg vozila čistom.
  • Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa.
  • TUV sertifikovane patosnice.
  • Materijali su bezbedni i usklađeni sa standardima Evropske Unije.

Za još opcija gumenih i tepih patosnica posetite našu kompletnu ponudu

Ukoliko želite zaštititi unutrašnjost svog Honda Civic Hatchbacka (2012-2016) i pružiti mu estetski doživljaj, gumene patosnice su pravi izbor. Ne samo da ćete dobiti visokokvalitetne patosnice koje odgovaraju vašem vozilu, već ćete biti sigurni i da ste uložili u proizvod koji će vam dugo trajati.

Naručite svoje gumene patosnice na OXO Market i obezbedite maksimalnu zaštitu i udobnost za vaš Honda Civic Hatchback (2012-2016).


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizno dizajnirane i prilagođene vašem modelu Honda Civic Hatchback (2012-2016)
  • Visina ruba od 12mm koji čuva unutrašnjost vašeg vozila čistom
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja