рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Fiesta (2017-) – Zubri 221835

3.780 рсд

SKU: GTC1764 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD FIESTA (2017-) – Zubri 221835

Izuzetne gume patosnice, bez mirisa!

Gumene patosnice su neizostavni dodatak za vaš Ford Fiesta (2017-), a uz Zubri 221835 možete biti sigurni u kvalitet i udobnost. Naše gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa. Pružaju vrhunsku zaštitu vašeg vozila, dok istovremeno održavaju čistoću enterijera.

Precizno dizajnirane za vaš automobil

Sve gumene patosnice Zubri 221835 su tipske i originalne, pa se nedvosmisleno uklapaju u vaš Ford Fiesta (2017-) bez ikakvih modifikacija. Dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je fabrički predviđeno samo prednje dve patosnice. Njihov moderni dizajn i precizne dimenzije pružaju savršeno prileganje za vaš automobil.

Snažan prijanjanje i dodatna zaštita

Zubri 221835 gumene patosnice su opremljene fikserima na prednjim dveju patosnica kako bi osigurale dodatnu stabilnost i sprečile njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala duže vreme intenzivne upotrebe. Visina ruba patosnice od 12mm obezbeđuje čistoću enterijera vašeg vozila čak i u najnepovoljnijim uslovima.

TUV sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice Zubri 221835 su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije. To garantuje bezbednost i kvalitet. Ne samo da će vaš automobil izgledati bolje sa ovim patosnicama, već će vam pružiti i mir u vožnji.

Jednostavan za održavanje

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće emitovati neprijatne mirise koji su karakteristični za jeftinije i lošijeg kvaliteta patosnice. Proizvedene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Možete biti sigurni da će vaše gumene patosnice izgledati kao nove tokom dužeg vremenskog perioda.

Prednosti gumenih patosnica Zubri 221835:

  • Neizostavan dodatak za vaš Ford Fiesta (2017-)
  • Bez neprijatnih mirisa i vrhunskog kvaliteta
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Snažno prijanjanje i dodatna zaštita
  • TUV sertifikovane i bezbedne
  • Jednostavne za održavanje i dugotrajne

Neka vaš Ford Fiesta (2017-) zasija uz gumene patosnice Zubri 221835! Ne samo da će ove patosnice zaštititi vaš automobil, već će ga i ulepšati. Ne oklevajte, nabavite svoj set danas i pružite svom vozilu najbolju moguću zaštitu.

ZUBRI 221835

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja