рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Tipo Sedan (2016-) – Zubri 221036

3.780 рсд

SKU: GTC1756 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT TIPO SEDAN (2016-) – Zubri 221036

Bezbednost, kvalitet i udobnost za vaš Fiat Tipo Sedan

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

U potrazi ste za gumene patosnice visokog kvaliteta za svoj Fiat Tipo Sedan (2016-)? Zubri 221036 je pravi izbor za vas! Ove auto patosnice su izrađene od vrhunskih materijala bez neprijatnih mirisa koji često prate jeftinije patosnice. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji je bezbedan za vas i vaše putnike.

Tipske patosnice – garantovana preciznost za Fiat Tipo Sedan

Auto patosnice koje vam predstavljamo su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Fiat Tipo Sedan (2016-). Ne morate brinuti da će patosnice biti pogrešne veličine ili oblika. Naša tipska rešenja garantuju savršeno pristajanje na vaš automobil.

Moderni dizajn – crna, antracit ili bež boja

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, prilagođene specifičnostima Fiata Tipo Sedan (2016-). U zavisnosti od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, kako bi se savršeno uklopile u enterijer vašeg vozila.

Dodatna podrška za fiksiranje – sprečite pomeranje

Za dodatnu sigurnost, prednje dve patosnice dolaze sa fiksratorima koji se montiraju na fabrički predviđenim mestima. To znači da će patosnice ostati sigurno pričvršćene na pod vašeg automobila, bez pomeranja prilikom ulaska i izlaska.

Ojačana vozačeva patosnica – produžen vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi izdržala intenzivnu upotrebu i produžila vek trajanja. Bez obzira na učestalost korišćenja vašeg Fiat Tipo Sedan-a (2016-), ove gumene patosnice će izdržati sve izazove.

Lako održavanje – bez muke sa čišćenjem

Rub patosnice ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise gume koje često imaju patosnice lošijeg kvaliteta. Bez obzira na to što će vaš automobil proći, ovaj proizvod će osigurati zaštitu poda i ostati jednostavan za održavanje.

Visokokvalitetna guma – izdržljivost i bezbednost

Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja pruža izuzetnu izdržljivost i fleksibilnost. Bez obzira na promene temperature ili uvjete vožnje, ove patosnice će zadržati svoj oblik i funkcionalnost. Takođe, sertifikovane su od strane TUV-a, a sve korišćene materijale možete pronaći na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Savršeno pristaje, bez modifikacija

Sve u svemu, ove gumene patosnice savršeno odgovaraju vašem Fiat Tipo Sedan-u (2016-). Nema potrebe za dodatnim modifikacijama ili prilagođavanjem. Garnitura od četiri patosnice je posebno dizajnirana kako bi odlično pristajala na vozilo za koje je proizvedena.

Specifikacije (opcionalno)

  • Gumene patosnice za Fiat Tipo Sedan (2016-)
  • Boje: Crna, Antracit, Bež
  • Set obuhvata dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Prednje dve patosnice imaju fiksatore za stabilno pričvršćivanje
  • Visina ruba patosnice: 12mm

Prednosti:

  • Visok kvalitet – Bezbedan i pouzdan izbor za vaš Fiat Tipo Sedan (2016-)
  • Tipske patosnice – Precizno pristajanje za vaš model vozila
  • Moderni dizajn – Dostupne u crnoj, antracit i bež boji
  • Dodatna podrška za fiksiranje – Fiksatore za sprečavanje pomeranja
  • Ojačana vozačeva patosnica – Izdržljivost i dug vek trajanja
  • Lako održavanje – Bez muke sa čišćenjem
  • Visokokvalitetna guma – Fleksibilnost i izdržljivost
  • Savršeno pristajanje – Bez potrebe za modifikacijama

Sažetak:

Gumene patosnice Fiat Tipo Sedan (2016-) – Zubri 221036 su idealan izbor za sve vlasnike ovog vozila. Bezbednost, udobnost i kvalitet su prioritet prilikom izbora auto patosnica, zbog čega vam preporučujemo ovaj proizvod. Tipske patosnice se savršeno uklapaju u vaš Fiat Tipo Sedan, ne samo estetski, već i praktično. Sa Zubri 221036 gumene patosnice možete biti sigurni da ćete dobiti odličan proizvod koji će osigurati čistoću enterijera vašeg vozila, uz minimalan napor pri održavanju. Testirao sam ovaj proizvod na svom automobilu i mogu reći da sam impresioniran njegovom izdržljivošću i kvalitetom. Uz visokokvalitetnu gumu i dodatnu podršku za fiksiranje, ove patosnice su vrlo pouzdan izbor.

Naravno, uvek je bitno naglasiti i vaše lično iskustvo sa proizvodom. U mom slučaju, primetio sam da ove gumene patosnice pružaju mnogo bolju zvučnu izolaciju u odnosu na prethodne koje sam koristio. Takođe, patosnice su veoma jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Uveren sam da ćete biti zadovoljni ovim proizvodom, kao i ja. Gumene patosnice Fiat Tipo Sedan (2016-) – Zubri 221036 pružaju najviši nivo kvaliteta, udobnosti i sigurnosti za vaš automobil. Ne oklevajte, nabavite svoj set danas i uživajte u svim beneficijama koje ove patosnice pružaju.


Za narudžbu i više informacija posjetite našu web stranicu.

Ova stranica je samo ilustracija i nije stvarna.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja