рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Doblo II / III (2009-2015),(2015-) – Zubri 217977

3.780 рсд

SKU: GTC1748 Kategorije: ,

Gumene patosnice Fiat Doblo II / III (2009-2015),(2015-) – Zubri 217977

Gumene patosnice Fiat Doblo II / III (2009-2015),(2015-) – Zubri 217977

Auto patosnice su jedan od najvažnijih dodataka koje možete nabaviti za svoj Fiat Doblo II ili III. Ove gumene patosnice od kompanije Zubri, model 217977, predstavljaju vrhunski izbor zaštite i udobnosti za vaš automobil.

Kvalitet bez premca

Kada birate auto patosnice, kvalitet je od suštinskog značaja. Zubri gumene patosnice su izuzetno kvalitetne, a što je najvažnije, ne emituju neprijatne mirise koje biste mogli da primetite kod jeftinijih patosnica na tržištu.

Tipske i originalne

Sve gumene patosnice od Zubrija su tipske i originalne, što znači da savršeno odgovaraju vašem Fiat Doblo II ili III. Bez sumnje, ove patosnice predstavljaju najbolji izbor za vaše vozilo.

Moderan dizajn za savršeno pristajanje

Auto patosnice nisu samo funkcionalne, već i estetski privlačne. Zubri gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno pristaju vašem vozilu. Ove patosnice su dostupne u crnoj, tamno sivoj ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Jednostavno postavljanje i čvrsto prijanjanje

Set ove patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su posebno dizajnirane za vaš Fiat Doblo II ili III. Prednje dve patosnice poseduju fiksatore koji ih čvrsto prijanjaju za podlogu i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja.

Napredna zaštita enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Zubri gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije (ako je moguće)

Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Visok kvalitet
  • Tipske i originalne
  • Moderan dizajn
  • Jednostavno postavljanje i čvrsto prijanjanje
  • Napredna zaštita enterijera
  • Lake za održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa

Ako želite da zaštitite enterijer svog Fiata Doblo II ili III na najbolji mogući način, onda su Zubri gumene patosnice pravi izbor za vas. U mom iskustvu, ove patosnice pružaju vrhunsku zaštitu i dodatnu udobnost tokom vožnje. Podarite svom vozilu ono što zaslužuje – najbolje!

Neka vaš Fiat Doblo II ili III zasija uz pomoć Zubri gumenih patosnica. Pažljivo izrađene, ovaj dodatak će obezbediti dugovečnost i čistoću vašeg automobila. Priuštite svom vozilu samo najbolje.

Nemojte propustiti da istražite našu celokupnu ponudu gumene i tepih patosnice. Imamo raznovrsne modele za različite marke i modele automobila.

Akciona ponuda: Kupite danas i osigurajte vrhunsku zaštitu za svoje vozilo!

(Specifikacije)
(Prednosti)

Napomena: Ova opis proizvoda je izrađen na osnovu obezbeđenih informacija i cilj mu je da pruži korisniku opis proizvoda na najbolji mogući način.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja