рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) – Zubri 215277

3.780 рсд

SKU: GTC2052 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN BERLINGO (2008-2018) – Zubri 215277

Auto patosnice su neophodan dodatak za svaki automobil. Pružaju zaštitu vašem vozilu od prljanja, vlage i habanja. Upoznajte se sa gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) – Zubri 215277, vrhunskim proizvodom koji će vaš automobil učiniti još udobnijim i čistijim.

IZUZETAN KVALITET I NAJNOVIJI DIZAJN

Ove gumene patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume koja je otporna na habanje i dugotrajnu upotrebu. Pružaju izuzetnu zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila, čuvajući podove od neželjenih mrlja i ogrebotina. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice pružaju prijatan miris vozilu koje će vas pozdraviti svaki put kada uđete na mesto vozača.

SAVRŠENSKA PRILAGOĐENOST ZA VAŠE VOZILO

Gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Citroen Berlingo automobilu iz perioda 2008-2018. Precizno su dizajnirane da se savršeno uklapaju u podne površine vašeg vozila, pružajući zaštitu svakom centimetru. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osiguravajući potpunu zaštitu za vaše vozilo. Jednostavno postavljanje i učvršćivanje fikserima dodatno garantuje da će patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje.

DODATNA SIGURNOST I JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala intenzivnu upotrebu i produžila vek trajanja patosnice. Visina ruba patosnice od 12mm efikasno sprečava prljanje unutrašnjosti vašeg vozila, čuvajući podove čistim i očuvanim. Ove gume patosnice su izuzetno lake za održavanje i izrađene od materijala visoke gustine, fleksibilane gume.

SERTIFIKOVAN KVALITET I BEZBEDNOST

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) – Zubri 215277 poseduju TUV sertifikat, garantujući da su proizvedene prema najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vašu porodicu.

DOSTUPNOST I NAJPOVOLJNIJA CENA

Gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) – Zubri 215277 su dostupne u OXO MARKET-u, najboljem online prodavcu auto delova i dodataka. Uz veoma povoljnu cenu, možete obezbediti izuzetnu zaštitu i udobnost svog vozila. Ne propustite priliku da svoj Citroen Berlingo učinite još boljim!

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Savršeno prilagođene za vaš Citroen Berlingo (2008-2018)
  • Ojačane fikserima za dodatnu sigurnost

Naručite gumene patosnice Citroen Berlingo (2008-2018) – Zubri 215277 danas i osigurajte zaštitu i udobnost svog vozila kakvu zaslužuje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja