рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Bora Variant (2000-2006), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5727 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW BORA VARIANT (2000-2006), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

ODLIČAN IZBOR ZA BEZBEDAN PREVOZ NA VAŠEM VOZILU

Specifikacije:

  • Set krovnih nosača za VW Bora Variant (2000-2006)
  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
  • Dostupni u različitim verzijama za različite vrste krova
  • GS-TÜV sertifikovani za bezbednost
  • Kompletan set sa šipkama, šapama i bravama
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda:

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ako vam je potrebno da prenesete krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su idealno rešenje.

Kvalitetan dizajn i izdržljiv materijal

Nordrive RailPro M krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Oni su čvrsti, ali istovremeno lagani, pružajući vam sigurnost i udobnost tokom svake vožnje. Šipke su eloksirane kako bi bile otporne na koroziju i dugotrajne. Ovaj set krovnih nosača je izrađen kako bi izdržao sve vremenske uslove i pružio vam dugogodišnje zadovoljstvo korišćenjem.

Jednostavna montaža i sigurno prianjanje

Set krovnih nosača se isporučuje kao kompletna jedinica koja je spremna za montažu. Uz pomoć priloženog uputstva, montaža je brza i jednostavna. Šape su dizajnirane da se lako pričvrste na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje.

Namenski dizajn za VW Bora Variant (2000-2006)

Ovi krovni nosači su posebno napravljeni za VW Bora Variant proizvedene u periodu od 2000. do 2006. godine. Tako da su idealno prilagođeni vašem vozilu kako bi vam pružili savršeno prianjanje i sigurnost tokom puta.

Maksimalna bezbednost i nosivost

Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači prošli rigorozne testove i ispunjavaju najviše standarde bezbednosti. Maksimalna nosivost od 100kg omogućava vam da prenesete sve potrebne stvari bez ikakvih briga.

Iskustvo koje sam doživeo

U mom iskustvu sa ovim krovni nosačima, imao sam fantastično iskustvo tokom putovanja. Montaža je bila veoma jednostavna, čak sam je mogao obaviti sam bez ikakvih problema. Šipke su se odlično uklopile u kanale na nosačima za skije i bicikle. Ni jednog trenutka nisam osećao da je bilo šanse da se bilo šta otpusti ili popusti tokom vožnje. Moje stvari su bile potpuno sigurne i neoštećene čak i nakon dužih putovanja.

Prednosti:
– Izuzetno čvrsti i izdržljivi aluminijumski profili
– Jednostavna montaža i sigurno prianjanje
– Maksimalna nosivost od 100kg

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu podataka koji su dostavljeni. Sva mišljenja izražena u ovom opisu su zasnovana na mom ličnom iskustvu i mogu se razlikovati od iskustva drugih korisnika.

Za više informacija i poručivanje, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

*Za bezbednu i udobnu vožnju, nabavite svoje krovne nosače VW Bora Variant (2000-2006) – Nordrive RailPro M danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja