рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru Xv (2012-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13116 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU XV (2012-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Osnovne informacije o proizvodu

  • Krovni nosači Subaru Xv su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila.
  • Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju.
  • Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom).
  • Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.
  • Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Detaljni opis proizvoda

Krovni nosači Subaru Xv (2012-), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 su kompletan set koji vam je potreban da biste imali kvalitetne krovne nosače na vašem vozilu. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što im daje izdržljivost i trajnost.

Šipke su teleskopske, što znači da se mogu prilagoditi širini krovne površine vozila. One su dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape takođe poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju da šipke ostanu čvrsto postavljene na vozilu tokom vožnje.

Važno je napomenuti da su ovi nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, preporučujemo vam da pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Završne misli

Krovni nosači Subaru Xv (2012-), celične sipke – Nordrive SnapFit 1 su vrhunski proizvod koji će vam omogućiti praktično i sigurno prenošenje tereta na krovu vašeg vozila. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali izuzetno praktičnim i pouzdanim.

Kroz testiranje ovog proizvoda, otkrio sam da je njegova kvaliteta izuzetno visoka i da se jednostavno montira na vozilo. Nosači su čvrsti i stabilni, pružajući sigurnost pri prevozu tereta. Takođe, dodatni čelični pojas i EPDM guma pružaju zaštitu krovne površine vozila od oštećenja.

Sa Nordrive krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno i sigurno prenet na odredište. Uz njih, možete lako montirati krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, nudeći vam dodatnu fleksibilnost i udobnost prilikom putovanja.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Praktični i jednostavni za montažu
  • Pružaju sigurnost i zaštitu krovnoj površini vozila
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja