рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Logico 41154

7.800 рсд

SKU: GTC5245 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SKODA SUPERB III (2015-) 4 VRATA – CAM LOGICO 41154

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Cam Logico krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući čvrstoću i pouzdanost. Ovi nosači su dostupni kao kompletan set, spreman za laku ugradnju. Bez obzira na tip krova vozila, možete pronaći odgovarajući set krovni nosača.

Univerzalni nosači za sve vaše potrebe

Krovni nosači Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Logico 41154 su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Njihova svestrana primena omogućava vam da bezbedno i sigurno prevozite sve što vam je potrebno na putovanjima ili izletima.

Otporni na sve vremenske uslove

Cam Logico krovni nosači su izuzetno izdržljivi i prilagođeni različitim vremenskim uslovima. Čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila) zaštićene su crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i otpornost na UV zrake. Bez obzira da li je sunčano ili kišovito vreme, možete biti sigurni da će vaši krovni nosači ostati u savršenom stanju.

Laka instalacija i sigurnost

Krovni nosači Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Logico 41154 dolaze u kompletu sa četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, adapterima i poklopcima od polipropilena. Instalacija je jednostavna i brza, pa ćete vrlo brzo biti spremni za put.

Nosivost i bezbednost

Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbrižno transportovati sve što vam je potrebno. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, krovni nosači Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Logico 41154 će vam omogućiti da bezbedno prevezete sve vaše stvari.

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija: Kompletan set sa svim potrebnim elementima za brzu i laku ugradnju.
  • Izdržljivost i sigurnost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
  • Univerzalna primena: Idealan izbor za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i sigurnijim sa krovni nosačima Skoda Superb III (2015-) 4 vrata – Cam Logico 41154. Poručite ih danas i uverite se u njihovu kvalitetu i funkcionalnost!

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954 ili posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Primetite razliku u kupovnom iskustvu kada koristite visokokvalitetne krovne nosače poput ovih. Uverite se sami!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja