рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Opel Crossland 5 vrata (2020-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8367 Kategorija:

KROVNI NOSAČI OPEL CROSSLAND 5 VRATA (2020-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Prednosti

  • Izuzetno visok kvalitet: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela. Možete biti sigurni da će ovaj proizvod trajati dugo i pružiti vam sigurnost prilikom prevoza.
  • Sertifikovana bezbednost: Svi Cruz krovni nosači su certifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli sve bezbednosne testove i da su u potpunosti bezbedni za upotrebu na vašem vozilu.
  • Besplatna montaža: Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. To znači da vam neće biti potrebni dodatni troškovi ili vreme za postavljanje ovog proizvoda na vaše vozilo.

Opis proizvoda

Krovni nosači Opel Crossland 5 vrata (2020-), alu šipke – Cruz Airo T su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju.

Sa Cruz krovnim nosačima, možete bezbedno prevoziti krovne kofere, nosače za bicikle ili ski nosače. Oni su neophodan deo opreme za sve vaše avanture i putovanja. Njihova sigurnost je sertifikovana, što znači da su prošli sve bezbednosne testove i da su u potpunosti pouzdani za korišćenje.

Krovni nosači Opel Crossland 5 vrata (2020-), alu šipke – Cruz Airo T su aerodinamične aluminijumske šipke koje imaju atraktivan dizajn. One su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, koji je izuzetno izdržljiv i otporan na sve vremenske uslove.

Kada montirate ove krovne nosače na svoje vozilo, imaćete glatku i stabilnu površinu na koju možete postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Ovi krovni nosači imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. To znači da ćete imati tiho i udobno iskustvo vožnje, čak i prilikom većih brzina.

Dužina ovih krovnih nosača je 118cm, što je dovoljno da prevezete svu potrebnu opremu. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što znači da možete nositi teške stvari bez problema.

Sama montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Uz krovne nosače dolazi set za montažu koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena prikazana na našoj stranici se odnosi na ovaj kompletan set.

Uputstvo za Montiranje Krovnih šipki: Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre nego što počnete sa postavljanjem na vaše vozilo. To će vam pomoći da pravilno i bezbedno instalirate krovne nosače.

Bezbednosno Upustvo: Važno je da se pridržavate svih bezbednosnih pravila prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Molimo vas da pročitate bezbednosno uputstvo koje vam pruža sve potrebne informacije o pravilnom prevozu tereta.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili posetite našu prodavnicu kako bismo vam pružili dodatne informacije i tehničku podršku.

Zemlja porekla ovih krovnih nosača je Španija, poznata po visokokvalitetnim proizvodima za automobilsku industriju.

Prednosti

  • Izuzetno visok kvalitet
  • Sertifikovana bezbednost
  • Besplatna montaža

Poručite krovne nosače OPEL CROSSLAND 5 VRATA (2020-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T i budite spremni za sve avanture na putu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja