рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mini Clubman (F54) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8484 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MINI CLUBMAN (F54) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Jednostavna montaža krovnih nosača
  • Aluminijumske šipke sa atraktivnim dizajnom
  • Poboljšano smanjenje buke i otpor vazduha

Opis proizvoda

Da biste ispunili sve svoje potrebe prevoza na vašem Mini Clubman vozilu, predstavljamo vam krovne nosače Mini Clubman (F54) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix. Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam izdržljivost i dugotrajnost.

Jednostavni za montažu, krovni nosači su isporučeni kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila, ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim vašim potrebama. Bilo da posedujete vozilo sa ili bez pričvršćenih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama, mi imamo pravo rešenje za vas.

Sigurnost je naš prioritet, zato smo ponosni što možemo da vam obezbedimo krovne nosače koji su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da su naši proizvodi prošli najstrože bezbednosne testove, bez obzira na to kako ćete ih koristiti.

Da bismo vam olakšali, besplatna montaža krovnih nosača je obezbeđena svim našim kupcima u našim maloprodajnim objektima. Na taj način možete biti sigurni da će nosači biti pravilno postavljeni na vašem vozilu.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bilo da planirate odmor u prirodi ili odlazak na skijaški odmor, ovi krovni nosači će vam olakšati prevoz svih potrebnih stvari.

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set, koji je sve što vam je potrebno za uspešnu instalaciju.

Nudimo vam mogućnost da uz krovne nosače poručite i bravice za zaključavanje, mada one nisu neophodan deo za njihovu montažu. Na taj način, vaši nosači će biti dodatno osigurani i možete biti bezbrižni tokom vaših putovanja.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za vozila koja su opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom. Ako vaše vozilo ima takvu konfiguraciju, ovi krovni nosači će se savršeno uklopiti i pružiti vam siguran i stabilan prevoz.

Specifikacije:

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix
  • Aluminijumske šipke aerodinamičnog dizajna
  • Niskoprofilni hvatači (stope) za estetski izgled
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Dužina šipki: 118cm

Sa Cruz Airo Fix krovnim šipkama dobijate rešenje koje kombinuje estetiku i funkcionalnost. Aluminijumske šipke su aerodinamičnog oblika, inspirisane avionskim krilima. Ovakav dizajn ne samo da izgleda atraktivno, već i poboljšava otpor vazduha i smanjuje buku tokom vožnje.

Krovne šipke su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma koji je izuzetno izdržljiv, dok je sam nosač napravljen od čelika visokog kvaliteta. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike, pružajući vam dugotrajnu zaštitu od spoljašnjih faktora.

Hvatači (stope) su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila. Takođe, ovi nosači imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku tokom vožnje. Uz pomoć integrisanog kanala na gornjoj strani šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije je veoma jednostavno.

Pažljivo smo osmislili krovne nosače Mini Clubman (F54) kako bismo vam pružili najbolje iskustvo tokom korišćenja. Uz njih ćete biti spremni za putovanja u svim vremenskim uslovima i sa različitim teretima. Sa nosačima od Cruz-a, nema prepreka koje ne možete prevazići.

Za sigurnost i vaše zadovoljstvo, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosna uputstva koja smo vam obezbedili. Obezbedite svoju sigurnost i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju poštujući pravila i preporuke koje su navedene u uputstvima.

Ako niste sigurni da li su ovi

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja