рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Ranger, double cab (2000-2007), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8778 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD RANGER, DOUBLE CAB (2000-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za montažu krovnih nosača za Ford Ranger, double cab (2000-2007)

Krovni nosači su neophodni za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su savršeno rešenje za vaše potrebe. Dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su dizajnirani da se savršeno uklope na Ford Ranger, double cab (2000-2007) model vozila.

Prednosti krovnih nosača Cruz Airo T

  • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn: Ovi nosači imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će sigurno privući poglede.
  • Visokokvalitetni materijali: Krovne šipke Airo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što je garancija dugotrajnosti i pouzdanosti.
  • Jednostavna montaža: Montiranje ovih nosača na krov vašeg vozila je veoma jednostavno i brzo.

Specifikacija

  • Dimenzije: Dužina šipki je 118cm.
  • Maksimalna nosivost: Nosivost ovih krovnih nosača je impresivnih 75kg.

Uz krovne nosače možete poručiti i dodatne bravice za zaključavanje nosača, ali nisu neophodne za montažu.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste se uverili da pravilno instalirate ove nosače na vaš automobil. Takođe, vodite računa o bezbednosnim uputstvima i pridržavajte se propisanih pravila.

Imajte na umu da krovni nosači Cruz Airo T poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što je dodatna garancija kvaliteta i bezbednosti ovih proizvoda. Uz svaku kupovinu krovnih nosača, obezbeđena vam je besplatna montaža.

Prednosti:

  • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn
  • Visokokvalitetni materijali
  • Jednostavna montaža

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu, i služi samo u informativne svrhe. OXO MARKET ne odgovara za eventualne netačnosti u opisu proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja