рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi 200 Avant (1983-1990), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13244 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI 200 AVANT (1983-1990), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosači za savršeno putovanje

U potrazi ste za idealnim rešenjem za prevoz tereta na vašem Audiju 200 Avant (1983-1990)? Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su pravi izbor za vas! Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju neophodnu stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Specifikacije:

  • Materijal: Čelični profil
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Kompatibilnost: Audi 200 Avant (1983-1990)
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prepoznatljivost Nordrive krovnih nosača

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su deo renomirane Nordrive kolekcije koja je stekla veliko poverenje kod vozača širom sveta. Svi Nordrive krovni nosači imaju prestižni GS-TÜV sertifikat koji garantuje izuzetnu kvalitetu i bezbednost.

Podešavanje po vašim potrebama

Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika omogućavaju lako i precizno podešavanje na vašem vozilu. Izdužene šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji obezbeđuje savršeno prianjanje i sprečava klizanje. Dodatna EPDM guma na šapama štiti krovne šine od ogrebotina.

Sigurnost na prvom mestu

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su dizajnirani da obezbede maksimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta. Bezbednosne brave na krovnim šapama osiguravaju da se vaš teret ne pomera tokom vožnje, bez obzira na različite vremenske uslove ili putne uslove.

Uputstva za montažu i bezbednosna uputstva

Pre nego što započnete sa montažom, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja se nalaze u paketu kako biste bili sigurni da pravilno instalirate krovne nosače. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovnih nosača. Vaša bezbednost je naš prioritet.

Zaključak

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su neophodan dodatak za vaš Audi 200 Avant (1983-1990) kako biste mogli da prevozite teret na pouzdan i bezbedan način. Uz njih, vaša putovanja će biti opuštena i udobna, bez brige o teretu na krovu vozila.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i sigurnost
  • Lako podešavanje na vašem vozilu
  • Bezbednosne brave koje osiguravaju teret

Napomena: Ova stranica je namenjena samo za prikazivanje proizvoda i ne prikazuje stvarne koristi ili karakteristike. Za detaljne informacije, molimo vas da posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Naručite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače i obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na vašem Audi 200 Avant!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja