рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9200 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO STELVIO 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

SERTIFIKOVANI KROVNI NOSAČI ZA VAŠ ALFA ROMEO STELVIO

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Krovni nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za ugradnju, kako biste mogli da počnete koristiti ih odmah. Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

UŽIVAJTE U NEMERLJIVOJ VERSATILNOSTI

Krovni nosači Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T su neophodan dodatak za vaše vozilo. Oni će vam omogućiti da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vaš automobil. Uz ovaj set krovnih nosača, moći ćete da prevozite sve što vam je potrebno za vaše avanture, bilo da su to skije, bicikli ili prtljag.

AERODINAMIČAN DIZAJN SA POUZDANIM MATERIJALIMA

Krovne šipke Cruz Airo T imaju aerodinamičan dizajn inspirisan avionskim krilima, koji osigurava optimalan protok vazduha i smanjuje otpor prilikom vožnje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma koji je izuzetno izdržljiv, ali istovremeno lagan, što čini montažu krovnih nosača jednostavnom i brzom. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Krovne šipke imaju i poboljšano prigušenje buke, tako da ćete uživati u tišem i udobnijem putovanju.

NOSIVOST I DIMENZIJE

Duzina krovnih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je čak 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno, bilo da je to krovni kofer sa svom opremom koju nosite na putovanje ili skije za vaše zimske avanture. Bez obzira na to šta odlučite montirati na krov, možete biti sigurni da će krovni nosači Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T sigurno držati sve na svom mestu.

SPECIFIKACIJE

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

PREDNOSTI

 • Aerodinamičan dizajn za smanjen otpor vazduha i buke
 • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika za sigurnost i izdržljivost
 • Lagan i jednostavan za montažu
 • Velika nosivost za sve vrste tereta
 • Certifikovani i provereni prema bezbednosnim standardima

NAPOMENA: Set krovnih nosača se sastoji samo od krovnih šipki i krovnih hvatača. Bravice za zaključavanje nosača su opcioni dodatak i mogu se dodatno kupiti.


PORUČITE SADA I OBEZBEDITE SEBI SIGURAN PREVOZ

Naručite svoje krovne nosače Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T već danas i osigurajte sebi siguran i udoban prevoz svega što vam je potrebno na vašim putovanjima. Svi krovni nosači su pažljivo testirani i provereni kako bi vam pružili visok nivo kvaliteta i performansi.

Za više informacija možete se obratiti našem timu za tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.


PREDNOSTI

 • Aerodinamičan dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku
 • Visokokvalitetni materijali koji garantuju sigurnost i izdržljivost
 • Lagan za montažu i jednostavan za korišćenje
 • Velika nosivost, ​​može podneti teret do 75kg
 • Sertifikovan prema bezbednosnim standardima

PORUČITE SADA I OSIGURAJTE SI SIGURAN I STABILAN NOSAČ

Ne čekajte! Poručite krovne nosače Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T već danas i obezbedite svojim teretom siguran i stabilan prevoz. Učinite svoje putovanje još udobnijim i praktičnijim sa ovim vrhunskim krovnim nosačima.

Napomena: Krovni nosači se prodaju isključivo na našoj veb stranici OXO MARKET. Ne propustite priliku da iskoristite ovo jedinstveno ponudu.


Primećujem da tekst može biti podložan promenama u skladu s potrebama ili zahtevima klijenta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja