рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Roomster Praktik (2006-) Prednje – Zubri 214814

3.240 рсд

SKU: GTC1400 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA ROOMSTER PRAKTIK (2006-) PREDNJE – ZUBRI 214814

Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su neizostavan dodatak za čuvanje i očuvanje enterijera vašeg vozila. Ako želite da zaštitite podove svog Skoda Roomster Praktik automobila, onda su ove gumene patosnice pravi izbor za vas. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i lako se prilagođavaju obliku i dimenzijama podova vašeg vozila.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez brige, ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Skoda Roomster Praktik (2006-) model, tako da vam neće biti potrebne nikakve dodatne modifikacije.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, a fiksatori na prednjim patosnicama dodatno ih učvršćuju i sprečavaju pomeranje.

Savršeno odgovarajući dizajn koji ulepšava i štiti vaš automobil

Ove gumene auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem Skoda Roomster Praktik automobilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Izbor boje patosnica prilagodite svom ličnom ukusu i enterijeru vašeg automobila.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Bezbednost i sertifikacija

Vozite se bez brige jer su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu!

Specifikacije:

  • Model vozila: Skoda Roomster Praktik (2006-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela)
  • Visina gumenog ruba: 12mm

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Perfecto odgovarajuća izrada
  • Lak za održavanje

Ne čekajte, nabavite gumene patosnice za svoj Skoda Roomster Praktik automobil i osigurajte da vaš enterijer ostane čist i sačuvan!

Uradite neophodnu investiciju za dugovečnost vašeg vozila, to zaslužuje!

Kompletirajte svoj automobil sa kvalitetnim gumom. Dostupno samo na OXO MARKET.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet izrade
  • Tipske patosnice za savršeno pristajanje
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu čvrstinu

Za detaljnije informacije i kupovinu kliknite ovde

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja