рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda CR-V (2017-) – Zubri 221824

4.680 рсд

SKU: GTC1636 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA CR-V (2017-) – ZUBRI 221824

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Honda CR-V automobil.

Ukoliko želite da osigurate čistoću i očuvate enterijer svog vozila, ove gumene patosnice su idealan dodatak za vaš Honda CR-V (2017-) automobil. Sa svojim izuzetnim kvalitetom i bez neprijatnih mirisa, ove patosnice će zadovoljiti i najzahtevnije kupce.

Savršeno se uklapaju u vaš Honda CR-V automobil.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Honda CR-V automobile (2017-). Bez obzira na model i tip vozila, ovaj set patosnica dolazi sa dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može da sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Moderan dizajn i precizne dimenzije.

Ove auto patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem Honda CR-V vozilu. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Sigurnost i dugotrajnost garantovani.

Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Ova dodatna sigurnost garantuje da će patosnice ostati na mestu tokom vožnje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije, već savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna zaštita enterijera vašeg Honda CR-V automobila.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, kao što imaju patosnice lošijeg kvaliteta.

Kvalitetna izrada i sertifikovani materijali.

Auto patosnice su proizvedene od visokog kvaliteta gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacija:

  • Set patosnica sadrži 2 prednje i 2 zadnje tipske patiosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo prednje 2 patosnice)
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Boja: crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Cena je za 1 set gumene patosnice
  • Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Precizne dimenzije, savršeno odgovaraju vašem vozilu
– Dodatna zaštita enterijera vozila

Naručite sada i obezbedite potpunu zaštitu i udobnost za vaš Honda CR-V automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja