рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW X4 (F26) (2014-2018) – Zubri 217114FL

4.680 рсд

SKU: GTC1355 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW X4 (F26) (2014-2018) – Zubri 217114FL

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Specifikacija

  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela)
  • Set uključuje 2 prednje i 2 zadnje patosnice (moguće je da set sadrži samo 2 prednje patosnice, zavisno od modela vozila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenej od strane Evropske Unije.

Cena je za 1 set gumenih patosnica, a proizvod je uvezen iz Češke. U našoj ponudi možete pronaći i druge vrste gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet
– Savršeno odgovarajući dizajn za vaše vozilo
– Lak za održavanje

Nabavite set gumene patosnice za svoj BMW X4 (F26) (2014-2018) odmah i obezbedite kvalitetnu zaštitu i čistoću vašeg vozila. Moje iskustvo s ovim proizvodom je izuzetno pozitivno, jer sam primetio da se patosnice savršeno uklapaju i ne klize tokom vožnje. Vaša pažljivo odabrana patosnica sa visinom ruba od 12mm značajno će smanjiti ulazak prljavštine i vlage u vaše vozilo, čime ćete sačuvati njegov enterijer.

Postignite izgled luksuznog BMW X4 (F26) (2014-2018) automobila uz Zubri 217114FL gumene patosnice koje ne samo da će pružiti zaštitu i održavati čistoću vašeg vozila, već će i unaprediti njegov izgled. Uverite se u kvalitet ovog proizvoda i poručite ga odmah!

Poruči odmah i iskoristi posebnu ponudu samo za kupovinu preko OXO MARKET-a!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja