рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A4 (B7) (2005-2007) – Zubri 212348

3.780 рсд

SKU: GTC1900 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A4 (B7) (2005-2007) – Zubri 212348

Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa!

Gumene patosnice za Audi A4 (B7) (2005-2007) koje vam predstavljamo su vrhunskog kvaliteta. One pružaju odličnu zaštitu za unutrašnjost vašeg automobila, istovremeno pružajući udobnost i stil. Bez obzira na to da li je Vaš Audi stariji model ili tek nov, ove patosnice će savršeno odgovarati i unaprediti izgled enterijera vašeg vozila.

Tipske gumene patosnice – Savršeno odgovaraju za vaš Audi A4 (B7) (2005-2007)

Sve gumene patosnice koje vam predstavljamo su tipske, originalne i jedinstveno dizajnirane za Audi A4 (B7) model od 2005. do 2007. godine. One su precizno izrađene kako bi se u potpunosti uklopile u unutrašnjost vašeg automobila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U pojedinim slučajevima, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bilo kako bilo, svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Fiksatori za dodatnu stabilnost

Sigurnost je prioritet prilikom dizajna ovih gumena patosnica. Prednje dve patosnice imaju fiksatore kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje tokom vožnje. Ovi fiksatori su fabrički ugrađeni i omogućavaju veću stabilnost patosnica tokom upotrebe. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Visokokvalitetna guma za dugotrajnost

Kvalitet materijala od kojeg su izrađene ove gumene patosnice je izuzetno visok. Patosnice su proizvedene od gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i otporna na habanje. Njihova debljina od 12mm čini ih izdržljivim i osigurava izuzetnu čistoću enterijera vašeg vozila.

Bezbednost na prvom mestu

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što je garancija sigurnosti i kvaliteta. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Na taj način, možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vašu porodicu.

Prednosti gumenih patosnica Audi A4 (B7) (2005-2007):

  • Izuzetan kvalitet i izdržljivost
  • Precizno odgovarajuće dimenzije za vaš Audi A4 (B7) (2005-2007)
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne
  • Fiksatori za dodatnu stabilnost
  • Lakše održavanje
  • TUV sertifikovane
  • Visina ruba od 12mm za čist enterijer
  • Dugotrajnost i otpornost na habanje

Postignite savršenstvo za svoj Audi A4 (B7)!

Audi A4 (B7) (2005-2007) zaslužuje samo najbolje, a ove gumene patosnice će vaš automobil unaprediti na mnogo načina. Sa svojom preciznom izradom, visokim kvalitetom i besprekornim dizajnom, ove patosnice ne samo da pružaju izuzetnu estetiku, već i izuzetnu zaštitu.

Ne čekajte! Poručite gumene patosnice za svoj Audi A4 (B7) (2005-2007) danas i uživajte u dodatnoj udobnosti i stilu dok putujete!

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET.


PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet i izdržljivost materijala
  • Precizno odgovarajuće dimenzije za Audi A4 (B7) (2005-2007)
  • Bez neprijatnih mirisa
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja