рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Pezo 306 SW (1993-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13120 Kategorija:

KROVNI NOSACI PEZO 306 SW (1993-2001), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Teleskopske šipke
  • Odgovaraju za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Rastojanje između šina: 80cm – 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Bezbednosne brave

Opis proizvoda

Krovni nosaci Pezo 306 SW su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vrhunsku sigurnost i izdržljivost. Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju, što olakšava njihovu instalaciju na vaše vozilo.

Šipke ovih krovnih nosača su teleskopske, što omogućava prilagođavanje različitim dužinama vozila. Bezbednosne brave osiguravaju da se krovne šape savršeno prianjaju uz krovne šine, što pruža dodatnu sigurnost tokom vožnje. Osim toga, šape i čelični pojas krovne nosace su obloženi EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina.

Nordrive krovni nosaci Pezo 306 SW su namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Važno je da proverite da li vaše vozilo ispunjava ove uslove pre nego što se odlučite za kupovinu.

Prilikom montaže, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja su priložena. Ovo će vam pomoći da pravilno instalirate nosače i osigurate sigurnu upotrebu. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste bili sigurni tokom vožnje.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Tamo možete pronaći sve detalje o karakteristikama i upotrebi krovnih nosača.

Ne morate više brinuti o tome kako preneti sve što vam je potrebno tokom putovanja. Sa krovnim nosacima Pezo 306 SW, možete lako i bezbedno prevoziti krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikla. Uživajte u svom putovanju bez ikakvih briga i upotrebite maksimalno prostor koji vam je na raspolaganju!

Prednosti

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila za dugotrajnost
  • Teleskopske šipke prilagodljive različitim dužinama vozila
  • Bezbednosne brave osiguravaju savršeno prianjanje uz krovne šine

Za sigurnu i praktičnu vožnju, nabavite krovne nosace Pezo 306 SW (1993-2001), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Uverite se u njihovu izdržljivost i funkcionalnost, i više nikada nećete vožnju doživljavati isto.

Iskoristite kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET stranici i pronađite savršen dodatak za vaše vozilo.

[POZIV NA AKCIJU: Nabavite krovne nosace sada i uživajte u sigurnoj i praktičnoj vožnji!]

(Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja