рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kadice gepeka univerzalne 90x100cm – Lampa 24014

2.950 рсд

SKU: GTC3756 Kategorija:

KADICE GEPEKA UNIVERZALNE 90x100cm – Lampa 24014

Kadice gepeka su univerzalne i napravljene od 3mm debelog Polietilen materijala.

Otporne na sve vrste tecnosti

Kadice za gepek su izuzetno otporne na sve vrste tecnosti. Možete biti sigurni da će vaš gepek ostati suv i bez fleka čak i ako se prolila voda, ulje ili druge tečnosti. Ova svojstva čine ih savršenim dodatkom za sve vozače koji žele zaštiti svoj automobil od nepredviđenih situacija.

Neklizajuća podloga i podignute ivice

Ove kadice za gepek imaju neklizajuću podlogu, što znači da se neće pomerati tokom vožnje. Vaše stvari će biti sigurno smještene i zaštićene od prevrtanja prilikom vožnje. Takođe, ove kadice imaju podignute ivice koje sprečavaju da bilo šta zapadne ispod njih. Ovo je odlična funkcija koja štiti vaš automobil od ogrebotina i oštećenja.

Univerzalna upotreba

Ove kadice za gepek su univerzalne, što znači da odgovaraju većini modela automobila. Bez obzira da li imate manji gradski automobil, luksuzno vozilo ili SUV, ove kadice će se savršeno uklopiti u vaš gepek.

Izdržljiv materijal

Ove kadice su izrađene od 3mm debelog Polietilen materijala koji je veoma izdržljiv. Možete biti sigurni da će ove kadice trajati dugo vremena i pružiti vam potrebnu zaštitu za vaš gepek.

Pogledajte našu kompletnu ponudu kadica za gepek

Na našem veb sajtu možete pronaći širok izbor kadica za gepek različitih dimenzija i materijala. Ako želite zaštititi svoj automobil od tecnosti i oštećenja, preporučujemo da pogledate našu kompletnu ponudu i odaberete kadice koje odgovaraju vašim potrebama.

Prednosti:

  • Otporne na sve vrste tecnosti: Vaš gepek će biti zaštićen od prolivenih tečnosti.
  • Neklizajuća podloga: Kadice se neće pomerati tokom vožnje, vaše stvari će biti sigurno smeštene.
  • Podignute ivice: Štite vaš automobil od ogrebotina i oštećenja.

Naručite danas i zaštitite svoj automobil od prljavštine i oštećenja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja