рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kadica gepeka Seat Altea Karavan (2004-2015) gornja – TM414471

4.900 рсд

SKU: GTC3010 Kategorija:

KADICA GEPEKA SEAT ALTEA KARAVAN (2004-2015) GORNJA – TM414471

Sve kadice gepeka su originalne, potpuno nove i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su precizno dizajnirane.

Kadica gepeka je modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju željenom vozilu. Poseduje brazde koje sprečavaju pomeranje i proklizavanje stvari, kao i neklizajuću podlogu koja ih sprečava da se pomeraju po gepeku. Ova kadica ima ivice visoke od 4 do 6 cm (u zavisnosti od modela), što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Takođe je otporna na infiltraciju vode, ulja, goriva i ostalih tečnosti. Izuzetno je laka za održavanje standardnim sredstvima za čišćenje. Za koricenje kadicama za gepek nije potrebna nikakva dodatna modifikacija.

Kadica za gepek je izrađena od polietilena visoke gustine koji je izuzetno fleksibilan i može podneti širok spektar temperatura, od -20 do +40 stepeni. Takođe, guma patosnica gepeka poseduje TUV sertifikat, a svi materijali korišćeni pri njenoj izradi se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 komad.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Pogledajte našu kompletnu ponudu kadica za gepek.

Prednosti

  • Potpuno nova i originalna kadica za gepek, dizajnirana posebno za Seat Altea Karavan (2004-2015).
  • Precizne dimenzije i dizajn koji savršeno odgovaraju vašem vozilu.
  • Neklizajuća podloga i ivice visoke od 4 do 6 cm obezbeđuju čistoću i zaštitu unutrašnjosti gepeka.
  • Otporna na vodu, ulja, goriva i ostale tečnosti.
  • Izrađena od polietilena visoke gustine i trpi širok spektar temperatura.
  • Laka za održavanje i ne zahteva nikakve dodatne modifikacije.

Kompletna ponuda kadica za gepek je dostupna u našoj prodavnici.

NEMOJTE PROPUSTITI PRILIKU DA OBEZBEDITE KVALITETNU ZAŠTITU ZA VAŠ GEPEK! KUPITE KADICU GEPEKA SEAT ALTEA KARAVAN (2004-2015) GORNJA – TM414471 DANAS!

(Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja