рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kadica gepeka Skoda Superb III Liftback (2015-) – TM549772

5.880 рсд

SKU: GTC3752 Kategorija:

KADICA GEPEKA SKODA SUPERB III LIFTBACK (2015-) – TM549772

Sveža zaštita za vaš automobil

Kadica gepeka Skoda Superb III Liftback (2015-) – TM549772 je savršen izbor za sve vlasnike ovog tipa vozila koji žele da zaštite unutrašnjost svog gepeka. Ova originalna, potpuno nova i precizno dizajnirana kadica gepeka je modernog dizajna sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju željenom vozilu.

Čista i uredna unutrašnjost

Kadica gepeka ima visoke ivice od 4 do 6 cm (u zavisnosti od modela), koje dodatno osiguravaju čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Sa dizajnom koji sprečava pomeranje i proklizavanje stvari, kao i neklizajućom podlogom koja sprečava pomeranje po gepeku, ova kadica će osigurati da vaše stvari ostanu sigurne i na svom mestu tokom vožnje.

Vrhunska izdržljivost i lako održavanje

Kadica za gepek je izrađena od polietilena visoke gustine, koji je izuzetno fleksibilan i postojan na širokom spektru temperatura, od -20 do +40 stepeni. Ova izdržljiva kadica je otporna na infiltraciju vode, ulja, goriva i ostalih tečnosti, što znači da ne morate brinuti o mogućim nezgodama koje se mogu dogoditi prilikom prevoza tečnosti u vašem gepeku. Osim toga, održavanje je veoma jednostavno uz standardna sredstva za čišćenje.

Kvalitet i bezbednost odobreni od strane TUV

Gumene kadice za gepek su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne kontrolne procedure. Svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ovo pruža dodatnu sigurnost i garanciju kvaliteta za vaš automobil.

Specifikacije:

  • Materijal: Polietilen visoke gustine
  • Visoke ivice od 4 do 6 cm
  • Izdržljiv i postojan na širokom spektru temperatura, od -20 do +40 stepeni
  • Otporan na infiltraciju vode, ulja, goriva i ostalih tečnosti
  • TUV sertifikovan

Prednosti

  • Izuzetna zaštita: Kadica gepeka pruža potpunu zaštitu unutrašnjosti vašeg gepeka od prljanja, ogrebotina i tečnosti.
  • Precizan dizajn: Ova originalna kadica je precizno dizajnirana da savršeno odgovara vašem vozilu, sa visokim ivicama koje sprečavaju proklizavanje stvari.
  • Jednostavno održavanje: Polietilen visoke gustine omogućava lako čišćenje kadice, čime se čuva čistoća i izgled vašeg gepeka.

Uverite se sami!

Kadica gepeka Skoda Superb III Liftback (2015-) – TM549772 je neophodna dodatna oprema za sve vlasnike ovog vozila. Uz njenu pomoć, možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurne i zaštićene tokom vožnje. Vrhunska izrada i dizajn, kao i odobrenje od strane TUV garantuju kvalitet i bezbednost ovog proizvoda.

Ne čekajte više! Nabavite svoju kadu za gepek i uživajte u bezbrižnoj vožnji!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja