рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kadice gepeka univerzalne 90x85cm – Lampa 24013

2.350 рсд

SKU: GTC3758 Kategorija:

KADICE GEPEKA UNIVERZALNE 90x85cm – Lampa 24013

UNIVERZALNE KADICE GEPEKA KOJE ĆE VAM ISPUNITI SVE POTREBE

Kadice gepeka su neizostavan dodatak za svaki automobil. Bez obzira na to da li planirate duže putovanje ili jednostavno želite da zaštitite svoj gepek od prljanja i oštećenja, ove univerzalne kadice će vam pružiti sve što vam je potrebno.

FUNKCIONALNOST I KVALITET U JEDNOM

Ove kadice su izrađene od visokokvalitetnog 3mm debelog Polietilen materijala, što im omogućava da budu izuzetno izdržljive i otporne na sve vrste tečnosti. Njihova neklizajuća podloga osigurava da sve što stavite u gepek ostane na mestu, čak i tokom vožnje po neravnim putevima.

ZAŠTITA OD PRLJANJA I OŠTEĆENJA

Sa podignutim ivicama koje sprečavaju ulazak prljavštine i tecnosti ispod kade, možete biti sigurni da će vaš gepek ostati čist i netaknut. Bez obzira da li prevozite kućne ljubimce, baštenski alat ili prljave cipele, ove kadice će vas spasiti brige oko oštećenja vašeg automobila.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE I UPOTREBA

Čišćenje ovih kada je veoma jednostavno – samo ih izvadite iz gepeka i isperite vodom. Zahvaljujući svom materijalu, neće zadržavati neprijatne mirise niti se deformisati tokom vremena. Takođe, njihova univerzalna veličina od 90x85cm omogućava da odgovaraju većini modela automobila.

POGLEDAJTE NAŠU KOMPLETNU PONUDU KADICA ZA GEPEK

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste istražili sve mogućnosti i pronašli savršenu kadu za vaš automobil. Nudimo širok izbor različitih modela koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.


[SPECIFIKACIJE]

  • Materijal: 3mm Polietilen
  • Dimenzije: 90x85cm
  • Univerzalna veličina
  • Neklizajuća podloga
  • Podignute ivice
  • Jednostavno održavanje
  • Zemlja uvoza: Italija

Prednosti
  • Izrađene od visokokvalitetnog 3mm debelog Polietilen materijala
  • Otporne na sve vrste tečnosti
  • Ne klizaju i ne dozvoljavaju ulaz prljavštine ispod kade

Donesite pravu odluku i zaštitite svoj gepek!

Nabavite univerzalne kadice gepeka Lampa 24013 i budite sigurni da ste preduzeli sve potrebne mere zaštite. Ne dozvolite da prljavština i tecnosti oštećuju vaš automobil. Ove kadice će vam pružiti mir i sigurnost, kao i praktičnost u održavanju.

Naručite kadice gepeka danas i uživajte u bezbrižnim vožnjama!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja