рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kadice gepeka univerzalne 90x50cm – Lampa 24011

1.650 рсд

SKU: GTC3759 Kategorija:

KADICE GEPEKA UNIVERZALNE 90x50CM – Lampa 24011

Univerzalne kadice za gepek koje zadovoljavaju sve vaše potrebe

Kadice za gepek su jedan od neophodnih dodataka za održavanje čistoće i zaštite unutrašnjosti vašeg automobila. Uz Lampu 24011, dobijate visokokvalitetne, univerzalne kadice koje su napravljene od izuzetno izdržljivog 3mm debelog Polietilen materijala.

Obezbedite zaštitu od tečnosti i nečistoće

Kadice gepeka su dizajnirane tako da budu otporne na sve vrste tečnosti koje obično imate u gepeku. Bez obzira da li nosite mokre kišobrane, igračke dece, prljave cipele ili povrće iz prodavnice, ove kadice garantuju da će sve tečnosti ostati unutar kadica. Takođe, neklizajuća podloga i podignute ivice obezbeđuju da ništa ne može ispasti ili zapasti ispod kadica, čime se dodatno štiti unutrašnjost vašeg vozila.

Jednostavno održavanje i visoka trajnost

Ove kadice su izuzetno jednostavne za održavanje. Kada se eventualno uprljaju, samo ih izvadite iz gepeka, ispraznite i operite. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu, kadice su izuzetno izdržljive i dugotrajne, što znači da ćete moći da ih koristite godinama.

Univerzalna veličina koja odgovara svim automobilima

Dimenzije od 90x50cm čine ove kadice gepeka univerzalnim i pogodnim za većinu automobila. Bez obzira na to da li imate manji gradski automobil, SUV ili karavan, ove kadice će savršeno pristajati u vaš gepek i pružiti vam potrebnu zaštitu i praktičnost.

Kupujte sigurno i pouzdano kod OXO MARKET-a

Uvereni smo u visok kvalitet i izuzetne performanse Lampe 24011 kadica gepeka. Iz tog razloga vam možemo ponuditi povoljnu cenu za ovaj kvalitetan proizvod. Ukoliko želite da zaštitite svoje vozilo od nečistoće i obezbedite praktičnost pri transportu, ne oklevajte – poručite Kadice gepeka univerzalne 90x50cm – Lampa 24011 danas!

Prednosti:

  • Napravljene od izdržljivog Polietilen materijala
  • Otporne na sve vrste tečnosti
  • Neklizajuća podloga sa podignutim ivicama za dodatnu zaštitu
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja