OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Za Ribu I Roštilj 39X22Cm

746 рсд

SKU: VSH0330018 Kategorija:

Žica za ribu i roštilj s rukohvatom – Kućna radinost

Upoznajte se sa žicom za ribu i roštilj, proizvodom renomiranog proizvođača kućne radinosti – brenda HAUS. Ukoliko tražite kvalitetan proizvod koji će vam omogućiti savršeno ispečene delikatese na roštilju ili u rerni, ovo je savršen izbor za vas.

Dimenzije i specifikacije

Ovaj model žice za ribu i roštilj dolazi u dimenzijama 390x220mm, sa ukupnom dužinom žice uključujući rukohvat koji iznosi 465mm. Izrađena je od kvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i visok kvalitet proizvoda.

Prednosti

  • Izrađena je od kvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i visok kvalitet proizvoda.
  • Univerzalna veličina – odgovara za svaki tip roštilja, kao i za pečenje u rerni.
  • Rukohvat koji ne propušta toplotu – idealno rešenje za zaštitu vaših ruku i lakše korišćenje.

Narudžbina ovog proizvoda će vam premijereno olakšati pripremu omiljenih delicija, i to u bilo kom trenutku, bilo da se radi o roštiljanju sa prijateljima ili pripremi porodičnog obroka.

Prepoznatljiv dizajn i kvalitet izrade, čine ovaj proizvod najboljim izborom za sve one koji vole da jedu zdravo i kvalitetno, ali ne žele da odriču uživanja u ukusnim jelima pripremljenim na roštilju ili u rerni.

Stoga, ne čekajte, poručite odmah ovaj savršeni proizvod i uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost žice za ribu i roštilj sa rukohvatom.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja