OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Za Čišćenje Vrha Lemilice

559 рсд

SKU: VSH74500017 Kategorija:

Žica Za Čišćenje Vrha Lemilice – efikasno i brzo čišćenje za profesionalce

Žica Za Čišćenje Vrha Lemilice je neophodna alatka za svakog profesionalnog elektroničara koji traži efikasno i brzo čišćenje vrha lemilice. Metalna vuna koja se nalazi u ovoj alatki osigurava temeljito i precizno čišćenje, sprečavajući lijepljenje lemova i produžavajući vijek trajanja vrha lemilice.

Jednostavna upotreba

Upotreba žice za čišćenje vrha lemilice je jednostavna i brza. Dovoljno je da samo umetnete vrh lemilice u žicu i laganim kružnim pokretima čistite vrh. Metalna vuna će ukloniti svu nečistoću i oksid s vrha lemilice. Ova alatka je posebno korisna pri lemljenju osjetljivih komponenti kao što su SMD čipovi, jer čišćenje pomaže da se osigura vrhunski kvalitet lemljenja.

Bez oštećenja vrha lemilice

Žica za čišćenje vrha lemilice nježno čisti površinu vrha, ne uzrokujući nikakva oštećenja. Njena struktura osigurava da se ne ošteti vrh, tako da ćete moći koristiti vrh lemilice dulje vrijeme, što će vam uštedjeti novac.

Prednosti:

  • Brzo i efikasno čišćenje vrha lemilice
  • Pomaže u dugotrajnoj upotrebi vrha lemilice
  • Bez oštećenja vrha lemilice

Uživajte u preciznom i brzom čišćenju s WOMAX žicom za čišćenje vrha lemilice i budite sigurni da ćete dobivati savršene rezultate lemljenja svaki put. Kupnja ove alatke će vam uštedjeti novac i vrijeme na dugi rok. Preporučujem vam Žicu za Čišćenje Vrha Lemilice od WOMAX-a kao jednu od najboljih alata na tržištu, koja će vam omogućiti dugotrajnu upotrebu vaših vrhova lemilice i pružiti vam vrhunsku kvalitetu lemljenja.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja