OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena

237 рсд

SKU: VSH0316530 Kategorija:

WOMAX Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena

WOMAX Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena je jedan od najboljih proizvoda na tržištu kada se radi o kvalitetnoj i izdržljivoj žici za različita kućna i vrtne korist i izbor za svakoga ko traži kvalitetan proizvod na tržištu. Calculus precizno izrade koje pruža ovaj proizvođač jamči izdržljivost i dugotrajnost proizvoda. U nastavku saznajte više o prednostima ovog proizvoda.

Preciznost i dugotrajnost

WOMAX Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena dolazi u kutiji od 35 metara, s preciznim prečnikom žice od 0.70 mm. To znači da se radi o izuzetno kvalitetnoj žici koja jamči dugotrajnost i izdržljivost. Pri upotrebi ove žice nećete se susresti sa neželjenim pucanjem ili lomom, što je izuzetno važno kada se radi o kućnim, vrtovima ili drugim ograđenim područjima za koje je ova žica namijenjena.

Jednostavna upotreba

WOMAX Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena ima izuzetno jednostavan način upotrebe. Zbog svoje preciznosti, ova žica se može lako savijati i oblikovati kako biste dobili željenu formu. Zahvaljujući zelenoj boji, ova žica se uklapa u prirodno okruženje vrta, što ju čini idealnom za kućne ograde i vrtove.

Idealna za sve vrste kućnih ograda i vrtova

WOMAX Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena je odličan izbor za sve koji traže kvalitetnu žicu za izradu kućnih ograda i vrtova. Zbog svoje izdržljivosti i dugotrajnosti, ovaj proizvod idealan je za sve vrste vrtnih radova, uključujući izradu ograđenog područja koje će ostati nepomično dugi niz godina.

Prednosti:

  • izdržljivost i dugotrajnost proizvoda
  • precizan promjer od 0.70mm
  • jednostavna upotreba

Ako želite vrhunsku kvalitetu i dugotrajnost u proizvodu koji će vas vjerno služiti dugi niz godina bez kompromisa, naručite WOMAX Žica Na Koturu 0.70Mmx35M Zelena još danas.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja