OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica Baštenska 2.6Mmx100M Plastificirana

2.023 рсд

SKU: VSH0316534 Kategorija:

Žica Baštenska 2.6Mmx100M Plastificirana – Idealna za Vašu Žicanu Ogradu i Vinograd

Kada tražite žicu za svoju žicanu ogradu ili vinograd, sigurno tražite kvalitetan i izdržljiv proizvod. Upoznajte se sa žicom brenda WOMAX, koja je idealna za Vaše potrebe.

Visok kvalitet žice

Žica Baštenska 2.6Mmx100M Plastificirana ima precnik žice od 2.60mm i pažljivo je plastično obložena. Na taj način, štiti se od spoljnih uticaja i dugogodišnjeg korišćenja.

Idealna za vodecu žicu

Ova žica je idealna kao vodeća žica za žicanu ogradu ili za vinograd. Sa koturom od 100 metara, možete jednostavno napraviti savršenu ogradu bez prekida ili viška.

Izdržljivost materiajla

Kada koristite Žica Baštensku 2.6Mmx100M Plastificiranu, ne morate brinuti o tome da će se žica lako savijati, lomiti, ili brzo trošiti. Dugotrajna žica omogućava dugotrajnu upotrebu.

Lagan za rukovanje

Ova žica je lagan za rukovanje i jednostavno se ugrađuje u žicanu ogradu ili vinograd. Bez obzira da li ste profesionalac ili početnik, ova žica će olakšati vaš posao.

Pametna investicija

Kada investirate u Žica Baštensku 2.6Mmx100M Plastificiranu, investirate u dugoročnost, sigurnost i kvalitet. Bez briga možete ostaviti vašu ogradu ili vinograd u dobrom stanju.

Žica brenda WOMAX

Brend WOMAX je poznat po kvalitetu i dugotrajnosti svih svojih materijala. Kod kupovine njihovih proizvoda, možete biti sigurni da ste kupili visokokvalitetan proizvod koji će trajati mnogo godina.

Prednosti

  • Izdržljivost i dugotrajnost materijala
  • Lagan za rukovanje i jednostavan za ugradnju
  • Plastificiran zaštitu od spoljnih uticaja kako biste osigurali dugotrajno korišćenje

Uradite pravu investiciju i kupite Žica Baštensku 2.6Mmx100M Plastificiranu i garantovano ćete biti zadovoljni. Kupite sada i olakšajte vaš posao gradnje i održavanja.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja