OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Žica 1.20X140Mm Bunt 1000 Kom

1.731 рсд

SKU: VSH0586203 Kategorija:

Žica za vezivanje armature 1.20X140Mm Bunt 1000 Kom – WOMAX

Specifikacije proizvoda

  • Dimenzije: 1.2x140mm
  • Pakovanje: 1000 kom

Žica za vezivanje armature je neophodna kod gradnje svake vrste objekata, od kuća do komercijalnih zgrada. Ona je posebno važna za osiguravanje strukturne čvrstoće i sigurnosti građevina. Upravo zato smo testirali WOMAX Žicu za vezivanje armature.

U mom iskustvu, WOMAX Žica za vezivanje armature se ističe u poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio. U nastavku ću raspisati moje utiske.

Kvalitetni materijali za čvrstu armaturu za objekte

Prvo što čini WOMAX Žicu za vezivanje armature posebnom je njen kvalitet materijala. Svaki komad je pažljivo izrađen od izdržljive i čvrste žice koja može izdržati teške terete i pružiti sigurnost vašem projektu gradnje.

Pored toga, dimenzije od 1.20X140Mm su dizajnirane da odgovaraju svim potrebama graditelja koji bi želeli da osiguraju čvrstu armaturu za svoje objekte. Ova žica je pouzdana i dugotrajna, te na taj način omogućava siguran i trajan objekat.

Vrlo fleksibilna i lako se može koristiti

Neki slični proizvodi koje sam koristio su veoma tvrdi i teški za korišćenje. Koristeći WOMAX Žicu za vezivanje armature, mogao sam primetiti kako je žica mnogo fleksibilnija i olakšava posao u pripremi objekta za betoniranje.

Takođe, nisam morao mnogo da se trudim noževima ili kliještima kako bih izmerio tačne dimenzije, što je značilo da sam uštedeo vreme i posao sam obavio efikasnije. Jednostavno sam mogao da se usredsredim na posao i bio sam siguran u sigurnost i čvrstoću armature koju sam instalirao.u.

Svaka rola sadrži veliku količinu žice

Jedan od najboljih delova WOMAX Žice za vezivanje armature je to što je ona pakovana u 1000 komada po buntu. Količina vam daje dovoljno za pripremu velikog projekta bez potrebe da stalno kupujete nove role. Ova velika kolina žice čini ovo pakovanje ekonomičnim i praktičnim, posebno za komercijalne građevinske projekte.

Prednosti:

  • Izdržljiva i čvrsta žica
  • Vrlo fleksibilna i lako se instalira
  • Velika količina žice u jednom pakovanju

Ako ste u potrazi za kvalitetnom žicom koja je u potpunosti pouzdana kada je u pitanju gradnja, preporučujem WOMAX Žicu za vezivanje armature. Njena čvrstoća i izdržljivost čine je idealnom za svaki graditeljski projektygde je potrebna čvrsta armatura koja će vaš objekat učiniti sigurnim i dugotrajnim.

Za više informacija o proizvodu, posetite WOMAX sajt.

Zapamtite, WOMAX Žica za vezivanje armature je izbor koji možete napraviti sa samopouzdanjem. Spremni ste da osigurate strukturnu čvrstoću i sigurnost svakog vašeg projekta.

Napomena: Kako bi u potpunosti iskoristili svoje proizvode, preporučujemo da pažljivo pregledaju uputstva za upotrebu i da obezbede da su sve mere sigurnosti preduzete tokom upotrebe.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja