OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zglob Nasadni 1/2”

921 рсд

SKU: VSH0545300 Kategorija:

Zglob Nasadni 1/2” – Nasadni Zglob Na kojeg se možete osloniti

Više od samo alata

Zglob Nasadni 1/2” brenda WOMAX je odličan izbor za one koji žele kvalitetan alat. Ali to je više od samo alata – to je nešto na što se možete osloniti. Uživajte u pouzdanosti i slobodi koju pruža ovaj zglob nasadni.

Pouzdanost koju ste oduvijek tražili

Ukoliko tražite zglob nasadni koji neće iznevjeriti vaša očekivanja, onda je Zglob Nasadni 1/2” brenda WOMAX pravi alat za vas. Izrađen od kromiranog materijala, ovaj zglob nasadni pruža vrhunsku izdržljivost i dugotrajnu pouzdanost. Uz ovaj zglob nasadni, nećete morati brinuti o zamjeni svakih nekoliko mjeseci.

Lako se prilagođava vašim potrebama

Zglob Nasadni 1/2” brenda WOMAX dizajniran je tako da se lako prilagođava vašim potrebama. Bez obzira na to kakve projekte imate, ovaj zglob nasadni će vam pomoći da ih završite bez problema. Čvrsto drži nasadne ključeve i ostale alate na svom mjestu te vam pruža neprocjenjivu stabilnost i preciznost.

Prednosti

  • Izrađen od vrhunskog kromiranog materijala
  • Dugotrajna pouzdanost i izdržljivost
  • Lako se prilagođava vašim potrebama

Zglob Nasadni 1/2” brenda WOMAX je nešto što svaki majstor mora imati. Nemojte dopustiti da vas loši alati usporavaju – nabavite Zglob Nasadni 1/2” brenda WOMAX i uživajte u stopostotnoj funkcionalnosti i sigurnosti

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja