OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zavrtač Udarni P20 Aku Gp-Ss S20 Li

7.544 рсд

SKU: VSH71220209 Kategorija:

Zavrtač Udarni P20 Aku Gp-Ss S20 Li – WOMAX PREMIUM

Prednosti:

  • Izuzetna snaga
  • Precizna kontrola broja obrtaja
  • Prihvat alata: 1/2”, što je idealno za nasadne ključeve

Zavrtač Udarni P20 Aku Gp-Ss S20 Li je alat iz serije “P20” koji radi na bateriju i ima izuzetnu snagu. Ovaj solo alat dolazi bez baterije i punjača, ali je dizajniran da koristi jednu bateriju za više alata, što vam omogućava da uštedite novac i imate više funkcionalnosti.

Ovaj zavrtač je pogodan za bilo koju radionicu ili kućnu radinost. Sa naponom od 20V DC, možete biti sigurni da će imati snagu da završi bilo koji zadatak koji mu stavite pred noge. Sa brojem obrtaja u praznom hodu od 0-2200 /min i brojem udaraca od 0-2800 /min, ovaj zavrtač može da se bori sa bilo kojom zadatkom.

Ono što je posebno značajno je prekidač za preciznu kontrolu broja obrtaja sa brzom STOP funkcijom. Ovo znači da ćete, čak i prilikom korišćenja alata na najvećoj brzini, moći da zaustavite alat brzo i precizno, što će vam omogućiti da radite sa većom kontrolom i preciznošću.

Uz Max.odrtni moment od 160Nm, ovaj zavrtač je moćan i idealan za zahtevne projekte. Prihvat alata: 1/2” (za nasadne ključeve), što je idealno za bilo koju radionicu koja koristi nasadne ključeve.

Specifikacija:

  • Težina: 0 kg
  • Brend: WOMAX PREMIUM

U mom iskustvu, Zavrtač Udarni P20 Aku Gp-Ss S20 Li je bio izuzetno snažan alat kojeg sam koristio prilikom renoviranja stana. Mogu iskreno reći da sam bio impresioniran njegovim performansama i kvalitetom. U poređenju sa sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, ovo je definitivno jedan od najmoćnijih i najjednostavnijih proizvoda koji postoje na tržištu.

Jedno od najvećih prednosti ovog alata jeste precizna kontrola broja obrtaja sa brzom STOP funkcijom, jer je ovo nešto što sam lično doživeo za vreme korišćenja alata i što mi je olakšalo posao. Takođe, prihvat alata: 1/2” (za nasadne ključeve) čini ovaj zavrtač idealnim za radionicu koja se bavi ovom vrstom posla.

Ako tražite kvalitetan i moćan zavrtač koji će vaše radionice učiniti produktivnijim i jednostavnijim, moj savet je da se odlučite za Zavrtač Udarni P20 Aku Gp-Ss S20 Li od WOMAX PREMIUM-a. Uzmite u obzir njegovu snagu i funkcionalnost, a takođe cenite preciznu kontrolu koju vam obezbeđuje ova mašina. Verujte mi, ovo je proizvod koji se isplati imati u svom arsenalu alata.

Sa svim navedenim prednostima, definitivno preporučujem Zavrtač Udarni P20 Aku Gp-Ss S20 Li, ovaj alat će vas zadovoljiti na svakom nivou i učiniti vaš posao produktivnijim i lakšim.

Za kupovinu, kliknite na dugme ispod.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja