OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li

13.158 рсд

SKU: VSH71220208 Kategorija:

Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li – Bez Baterije i Punjača

Ukoliko tražite alat koji će vam pomoći u obavljanju svakodnevnih poslova, onda je Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li savršen izbor. Ovaj SOLO alat iz serije “P20” dolazi bez baterije i punjača, što omogućava korišćenje jedne baterije na više alata.

BRUSHLESS Motor Bez Četkica

Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li poseduje BRUSHLESS motor bez četkica, što ga čini jačim i pametnijim u upotrebi. Ovaj motor se manje greje, ima niže troškove održavanja, a omogućava i duži životni vek. Zahvaljujući BRUSHLESS motoru, ovaj alat će vam pomoći da završite više posla u kraćem roku.

Tehničke Specifikacije

  • Napon: 20V DC
  • Broj obrtaja u praznom hodu: 0-2300 /min
  • Broj udaraca: 0-3400 /min
  • Max.obrtni moment: 280Nm
  • Prihvat alata: 1/2” (za nasadne ključeve)
  • Prekidač za preciznu kontrolu broja obrtaja sa brzom STOP funkcijom

Ukoliko tražite alat koji će vam omogućiti preciznu kontrolu broja obrtaja, onda je Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li pravi izbor za vas. Ovaj alat ima prekidač koji omogućava preciznu kontrolu broja obrtaja, kao i brzu STOP funkciju. Na taj način možete biti sigurni da ćete uvek imati potpunu kontrolu nad vašim alatom.

Prednosti

  • BRUSHLESS motor bez četkica omogućava jači, pametniji i dugovečniji alat
  • Prekidač za preciznu kontrolu broja obrtaja sa brzom STOP funkcijom
  • SOLO alat (bez baterije i punjača) serije “P20” (jedna baterija za više alata)

Ukoliko tražite alat koji će vam omogućiti veću kontolu i pomoći da završite veći broj poslova u kraćem roku, onda je Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li pravi izbor za vas. Ovaj alat sa BRUSHLESS motorom bez četkica je jači, pametniji i ima dugovečniji životni vek. Uz prekidač za preciznu kontrolu broja obrtaja i brzu STOP funkciju, možete završiti posao bez ikakvih problema. A sa SOLO opcijom, možete koristiti jednu bateriju za više alata, što će uštedeti vreme i novac.

Zavrtač Udarni Bl P20 Aku Gp-Ds S20 Li je alat koji će vam olakšati svakodnevne poslove. Zahvaljujući brojnim funkcijama i prednostima, ovaj alat će vam pomoći da završite više posla u kraćem roku. Uz ovaj alat, možete biti sigurni da ćete uvek imati potpunu kontrolu nad vašim alatom i sigurno obavljati svaki zadatak.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja