OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zavrtač Udarni Aku 1/2” Gp-Ss S20 Li

12.598 рсд

SKU: VSH71220006 Kategorija:

Zavrtač Udarni Aku 1/2” Gp-Ss S20 Li – alat za koje će vam trebati samo jedna baterija!

Jedinstveni alat

Upravo sam imao priliku isprobati zavrtač udarni aku i oduševljen sam onim što sam vidio. Ovo je pravi udarni zavrtač, savršen za mehaničare ili domaće majstore koji žele da naprave posao brzo i efikasno. Što je najbolje, alat je dio serije “S20V”, što znači da vam je potrebna samo jedna baterija za više alata, što ga čini sjajnom investicijom u budućnost.

Moćan zavrtač

Zavrtač aku ima napon od 20V DC, zaista snažnu snagu, i brzinu od 0-2200 o/min u praznom hodu. Takođe ima kapacitet udaraca od 0-2900 o/min i najveću obrtnu snagu od čak 300Nm. Ovo je sjajan alat za vrlo zahtevne poslove. U mom iskustvu, mogao sam lakše odviti ili zavrnuti šrafove nego sa drugim sličnim aparatom.

Jednostavan za korišćenje

Zavrtač ima utičnicu prihvata alata 1/2”, što ga čini savršenim za nasadne ključeve i sličnu opremu u vašem opsegu. Prekidač za kontrolu brzine omogućava preciznu kontrolu obrtaja i ima funkciju brzog zaustavljanja, što je korisno kada se radi sa teškim mašinama. Takođe, u paketu dolaze nasadni ključevi 17, 19, 21 i 23 mm, pa vam nije potrebna dodatna oprema za njihovo korišćenje.

Specifikacija

  • Baterija: Li-Ion
  • Brushless motor: NE
  • Napon: 20V

Prednosti

  • Jedna baterija za više alata
  • Velika snaga zavrtača
  • Precizna kontrola brzine s brzom STOP funkcijom

Ako tražite alat za profesionalne ili privatne svrhe, zavrtač udarni Aku 1/2” Gp-Ss S20 Li je odličan izbor. Ono što ga čini jedinstvenim je činjenica da vam treba samo jedna baterija. To nije samo sjajno za vaš novčanik, već i za okoliš. Uz to, alat je snažan i jednostavan za korišćenje, sa preciznom kontrolom brzine i brzim prekidačem za zaustavljanje. Zato, preporučujem vam ovaj alat za vašu garažu, radionicu ili bilo koju drugu situaciju gde vam je potreban snažan i efikasan alat.

Ne čekajte, već nabavite svoj zavrtač udarni Aku 1/2” Gp-Ss S20 Li danas. Uveren sam da nećete biti razočarani.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja