OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1

4.909 рсд

SKU: VSH71303602 Kategorija:

Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1 – Super Alat za Brz i Precizan Rad

Osetite Lakocu Rada uz Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1

Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1 je revolucionarni alat koji ce Vam omoguciti brz i precizan rad na sampouzdan i siguran nacin. Napon baterije od 4.8 V i brzina obrtaja od 180/min, omogucavaju lako i efikasno skidanje ili stavljanje vijaka bilo koje velicine.

Bezbednost i Efikasnost su Naš Prioritet

Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1 ima dva smera rada, sto omogucava jednostavno skidanje ili stavljanje vijaka u oba smera. Ovaj akumulatorski zavrtač je idealan za razne poslove, bez obzira na mesto ili velicinu projekta, a baterija kapaciteta 1.3Ah NiCd, omogucava dovoljno vremena rada bez potrebe za cestim punjenjem.

Obim isporuke ukljucuje 47-delni set sa pinovima i dodacima u plasticnom koferu , sto omogucava razlicite nacine rada uz neponovljivu osecaj lakog i brzog rada. Zavrtač je opremljen LED radnim svetlom koje omogucuje rad i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Najbolji Alat za Vas

Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1 ima dva položaja rucke, pištoljski i štapni, koji pruzaju jedinstven osecaj kontrole i preciznosti koju zeli svaki majstor. Postavka pištoljskog držanja omogucava lakšu manipulaciju sa alatom u teskim uslovima, dok štapni držak omogucava sigurnost i preciznost pri radu sa osetljivim materijalima.

Uz Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1 ne morate brinuti se o zagrevanju baterije prilikom punjenja. Pre pocetka rada uvek sacekajte da se baterija ohladi. Ovaj zavrtač se brzo i lako puni za samo 3-5 sati, sto znaci da cete uvek imati alat spreman za rad.

Istaknute Karakteristike:

  • LED radno svetlo za rad u uslovima slabijeg osvetljenja
  • Dva položaja rucke za jedinstven osecaj kontrole pri radu
  • Baterija kapaciteta 1.3Ah NiCd za dovoljno vremena rada bez potrebe za cestim punjenjem

Zakljucak

Zavrtač Akumulatorski W-As 4.8-1 je vrhunski alat koji je siguran, efikasan i pruzace Vam sjajno iskustvo pri radu, bilo da se radi o profesionalnom radu ili amaterskim projektima. U brzom tempu modernog zivota, zavrtač kao ovaj, ce Vam olaksati rad i pruziti vise slobodnog vremena.

Prednosti

  • Lako i precizno skidanje ili stavljanje vijaka bilo koje velicine
  • Dva smera rada – idealan za razne poslove
  • Kapacitet baterije pruzaca dovoljno vremena rada bez potrebe za cestim punjenjem

Porucite vasu kopiju Zavrtača Akumulatorskog W-As 4.8-1 danas i osetite neverovatan osecaj kontrole i efikasnosti koju Vam nudi!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja