OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zaštita Od Sunca -Womax 200X70Cm

484 рсд

SKU: VSH0210512 Kategorija:

Zaštita od Sunca – Womax 200x70cm

Tražite vrhunsku zaštitu od sunca koja će Vas spasiti od opakih UV zraka i učiniti da se osjećate ugodno dok uživate na otvorenom? Onda je Womaxova zaštita od sunca dimenzija 200×70 cm savršeno rješenje za Vas!

UV ZAŠTITA, KVALITETNA I OTPORNA

Womaxova zaštita od sunca dimenzija 200x70cm je otporna na vremenske uvijete i osigurava visoku razinu UV zaštite. Učinkovito blokira štetne sunčeve zrake kako bi sačuvala Vašu kožu i ugodno okruženje. Kvalitetni materijali osiguravaju dugi vijek trajanja proizvoda, pa se nećete morati brinuti o pronalaženju zamjene svake sezone.

VELIČINA STVORENA ZA VAS

Sa dimenzijama od 200×70 cm, ova zaštita od sunca je savršen izbor za svaki vrt, balkon, terasu ili plažu, nudeći izvanrednu zaštitu od sunca gdje god idete. Kompatibilna je sa svim vrstama namještaja ili opreme koju imate u svom vanjskom prostoru.

LAGANA I LAKA ZA SKLADIŠTENJE

Ova zaštita od sunca izrađena je od laganih materijala koji omogućuju jednostavno iznošenje i postavljanje bez veći napora. Nakon korištenja, lako se pomiče i sklapa te sprema, uz minimalno zauzeće prostora. Smanjite vrijeme i stres koji trošite na postavljanje i spremanje svoje zaštite od sunca sa Womaxom dimenzija 200x70cm.

PREPORUKA

U mom iskustvu, kvaliteta zaštite od sunca je od ključne važnosti. Kao entuzijasta ljubitelj prirode, uvijek sam tražio najbolju moguću zaštitu. Nakon što sam se susreo sa Womaxovom zaštitom od sunca dimenzija 200x70cm, oduševio sam se kvalitetom i trajnošću ovog proizvoda. Njegova kompaktnost i otpornost na vremenske uvjete, uvjerili su me da je to pravi izbor za sve koji žele vrhunsku zaštitu od sunca.

PREDNOSTI

  • Učinkovita UV zaštita
  • Dugi vijek trajanja
  • Kompatibilna sa svim vrstama namještaja
  • Jednostavna za pomicanje i sklopiti

Ne izgubite vrijeme, investirajte u kvalitetnu zaštitu od sunca danas i osigurajte si bezbrižno boravak na otvorenom. Womaxova zaštita od sunca dimenzija 200x70cm je udobna i praktična, te je sigurna za Vašu kožu.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja