OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zamka Za Miševe Plastična 95X47Mm

671 рсд

SKU: VSH0810009 Kategorija:

Zamka za miševe od plastike – efikasno i sigurno rešenje protiv glodara

U potrazi za efikasnim i sigurnim rešenjem protiv miševa? Zamka za miševe od plastike dimenzija 95x47mm, brenda HAUS, je odličan izbor za vas! Ova zamka pomoći će vam da se rešite neželjenih posetilaca na vašem imanju na brz i efikasan način.

Bezbedna zamka za miševe od plastike

Ova zamka za miševe napravljena je od čvrste plastike visokog kvaliteta i dizajnirana je tako da bude potpuno bezbedna za druge životinje i vašu porodicu. Kada miš uđe u zamku i aktivira ručku, vrata se zatvaraju i miš ostaje zarobljen unutar zamke bez mogućnosti da pobegne. Nakon toga, jednostavno ga oslobodite zahvaljujući savršeno dizajniranim okvirom za hvatanje koji sprečava da se miš dodiruje sa vama.

Jednostavno korišćenje i čišćenje

Ova zamka je toliko jednostavna za korišćenje da će svi moći da je koriste. Samo postavite hranu u unutrašnji deo zamke i postavite je na precizno izabrano mesto, gde ste primetili aktivnost miševa. Nakon hvatanja, samo povucite ručku za oslobađanje miša i očistite zamku. Jednostavan način rukovanja i održavanja njenih prednosti ubedljivo čine ovu zamku prvim izborom protiv miševa.

Proizvod vrhunskog kvaliteta

Zamka za miševe od plastike dimenzija 95x47mm, brenda HAUS, je napravljena od najkvalitetnijih materijala. Kupovinom ovog proizvoda dobijate proizvod koji će vas dugo služiti, a istovremeno ga koristiti bez brige za ispravnost rada. Kombinacija visokog kvaliteta, jednostavne upotrebe i efikasnosti čini ovu zamku jedinstvenim proizvodom za suočavanje sa problemom miševa.

Prednosti:

  • Jednostavan način korišćenja i čišćenja
  • Bezbedna za decu i kućne ljubimce
  • Visokokvalitetni materijali

Odaberite ovu zamku i rešite se neželjenih miševa jednostavno, efikasno i bezbedno!

Kontaktirajte nas odmah i postanite deo velike grupe zadovoljnih mušterija!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja