OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Zamka-Lepak Za Miševe 205X105Mm

273 рсд

SKU: VSH0810011 Kategorija:

Zamka-Lepak za Miševe – Najbolji Lepljivi Unakaživač N..

Zamka-Lepak za Miševe – Najbolji Lepljivi Unakaživač Na Tržištu

Najbolji izbor protiv miševa

Da li vam je dosta korišćenja neefikasnih zamki za miševe koje su prestale da funkcionišu nakon samo nekoliko upotreba? Imamo rešenje za vas! Zamka-Lepak za Miševe dimenzije 205x105mm je najbolji izbor kada je u pitanju uklanjanje miševa iz vašeg doma. Uz pomoć ovog proizvoda, riješite se miševa i pobrinite se da vaš dom bude sigurno mjesto za život.

Lepak koji zaista djeluje

U svojoj potrazi da pronađete najbolji lepkav unakaživač za miševe, zamka-lepak za miševe predstavlja savršen izbor. Za razliku od drugih sličnih proizvoda na tržištu, ovaj lepak je efikasan i dugotrajan. Sadrži poseban aditiv koji je neodoljiv za miševe, što ih privlači da se bliže ovoj zamci-lepku. Nakon što uđu u zamku, lepak će ih uhvatiti i ukloniti iz vašeg doma.

Kvalitetan materijal

Zamka-Lepak za Miševe je izrađena od visokokvalitetnog PVC materijala, što je garancija da će vam trajati i služiti na duge staze. Dimenzije 205x105mm su savršene za postavljanje u kuhinju, dnevni boravak, podrum ili bilo koje drugo mjesto u kući. Takođe, ovaj proizvod teži samo 0 kg, što ga čini lako prenosivim i praktičnim.

Tehničke specifikacije

  • Brend: HAUS
  • Težina specifikacija: 0 kg

Prednosti

  • Lepak koji zaista djeluje i koji je dugotrajan
  • Napravljen od visokokvalitetnog PVC materijala, što omogućava dugotrajnu upotrebu
  • Jednostavan i lagan za korišćenje

Zamka-Lepak za Miševe je najbolji izbor kada je u pitanju borba protiv ovih malih štetočina. U prepunoj tržišnoj ponudi, ovaj proizvod se ističe kao efikasan i dugotrajan. Svakako preporučujemo ovaj proizvod svim ljudima koji se bore protiv miševa u svom domu. U našem iskustvu, ovaj proizvod je najbolji na tržištu!

Ne čekajte više, poručite Vašu Zamka-Lepak za Miševe danas i uklonite štetne insekte iz vašeg doma već danas.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja