OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

X-Lock Četka Pletena Čelik 75 Mm

1.800 рсд

SKU: VSH2608620727 Kategorija:

X-Lock Četka Pletena Čelik 75 Mm

Kategorija

U ovoj kategoriji, želim vam predstaviti X-Lock četku pletenu čelik 75 mm koju proizvodi BOSCH.

Težina specifikacija

Ova četka je izuzetno lagana, nežna i jednostavna za rukovanje, sa svojih samo 0 kg.

Brend

BOSCH je renomiran brend u industriji alata i pouzdanost svih njihovih proizvoda je bez premca.

Opis proizvoda

X-Lock četka pletena čelik 75 mm će vam olakšati čišćenje i brušenje svih površina, bilo da se radi o drvetu, metalu ili nekom drugom materijalu. Pored toga, ovaj proizvod je namenjen i za uklanjanje hrđe i boja sa površina. Njegova čvrsta čelična konstrukcija osigurava dugotrajnu upotrebu.

Karakteristike proizvoda

X-Lock tehnologija

X-Lock tehnologija ovog proizvoda čini promenu četke brzom i jednostavnom, bez potrebe za alatom ili ključevima. Samo jedan pritisak na dugme, i četka se lako skida ili postavlja u toku rada.

Kvalitetan materijal

Ovaj proizvod je izrađen od kvalitetnog materijala koji osigurava dugotrajnost i izdržljivost. Pregledani su svi detalji u proizvodnji kako bi se dobila najbolja moguća čelična konstrukcija.

75mm četka

Uz 75 mm četku ovaj proizvod je idealan za čišćenje i brušenje najtežih površina sa lakoćom i preciznošću. Bez obzira na to na kom materijalu radite, ovaj proizvod će ga brzo i jednostavno očistiti.

Lagana i jednostavna za korišćenje

X-Lock četka pletena čelik 75 mm je izuzetno lagana i jednostavna za korišćenje, što je čini idealnom za rad na duže staze, čak i sa najtežim poslovima. Dizajniran sa korisnikom u vidu, ovaj proizvod osigurava izvrsnu ergonomiju i smanjuje zamor ruku tokom rada.

Prednosti

  • X-Lock tehnologija olakšava i ubrzava promenu četke
  • Kvalitetan materijal osigurava dugotrajnost
  • Lagana i jednostavna za korišćenje, smanjuje zamor ruku tokom rada

Za kraj, ukoliko želite da kupite najbolju četku za čišćenje i brušenje površina, ne morate dalje tražiti. X-Lock četka pletena čelik 75 mm u kombinaciji sa BOSCH-om ima sve što vam treba. Sada je pravo vreme da uživate u svom radu i ne dozvolite da vas teški poslovi umore. Kupite ovu četku već danas i uverite se u njen kvalitet i performanse.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja