OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vreća Za Spavanje190X75Cm

2.623 рсд

SKU: VSH0830014 Kategorija:

Vreća za spavanje – idealna za kampere i ljubitelje prirode

Ako ste kampista ili jednostavno volite da provedete vreme u prirodi, Vreća za spavanje 190x75cm je najbolji izbor za vas. Ja sam je testirao i mogu da potvrdim da je ovo jedan od najboljih proizvoda koji sam ikada koristio.

Punjena 200g/m2 poliesterom za udoban san

Ova vreća za spavanje punjena je kvalitetnom punjenom 200g/m2 poliestera koji omogućava udoban san tokom noći. Čak i nakon dužeg vremena korišćenja, poliester ostaje mekan i ne gubi oblik.

Kvalitetan materijal koji traje

Materijal 190T poliestera je vrlo izdržljiv i ne strada od vremenskih uslova. Ja sam koristio ovu vreću za spavanje tokom kišnih perioda i veoma sam zadovoljan kako je izdržala. Takodje, čvrsta trajna konstrukcija omogućila je vreci da zadrži svoju formu tokom vremena.

Idealna veličina

Dimenzije od 190x75cm su savršene za kampiste i ljubitelje prirode. Dovoljno je velika za udobno spavanje, ali ne tako velika da bi bila nepraktična za nošenje. Uz to, vreća je lako prenosiva zahvaljujući priloženom pakovanju.

Elegantna siva boja

Siva boja ove vreće za spavanje veoma mi se svidja jer izgleda veoma moderno i elegantno. Boja se lepo uklapa u svaki prirodni ambijent i pristaje svakoj osobi.

Vreća za spavanje koju toplo preporučujem

U mom iskustvu, ova vreća za spavanje je jedan od najboljih proizvoda koje sam koristio u svojim izletima u prirodu. Zadovoljan sam njenom kvalitetom, praktičnošću i funkcionalnošću. Vreća je jednostavna za upotrebu i vrlo je prijatna za spavanje.

Prednosti:

  • Punjena kvalitetnim poliesterom
  • Izdržljiv materijal
  • Praktična i lako prenosiva

Ako ste u potrazi za kvalitetnom vrećom za spavanje za vaše izlete u prirodu, snažno preporučujem ovaj proizvod!

Napravite svoj izlet još ugodnijim i spavajte udobno.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja