OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vodootporni Konektor Za Žice

457 рсд

SKU: VSH0550062 Kategorija:

WOMAX Vodootporni Konektor Za Žice

Pogodan Za Razne Namene

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim konektorom za žice koji će izdržati razne uslove i namene, onda je WOMAX Vodootporni Konektor isti pravi izbor za Vas. Ovaj vrhunski kvalitetni konektor je namenjen za vodootporne spojeve, te je tako idealan izbor za spajanje kablova u raznim okruženjima.

Izdržljiv i Pouzdan

Sa WOMAX Vodootpornim Konektorom, sigurni ste u kvalitetan materijal koji obezbeđuje optimalnu zaštitu od oštećenja. Konektor je izrađen sa posebnim materijalom koji je otporan na vodu i vlage, te će tako Vaši spojevi biti sigurni.

Ukoliko je izdržljivost Vaš prioritet, ne brinite – WOMAX Vodootporni Konektor će to i obezbediti. Ovaj konektor je ojačan kako bi se zaštitio od udara i druge fizičke štete.

Lako Korišćenje

WOMAX Vodootporni Konektor je pravi izbor za sve korisnike koji žele jednostavan i brz način za spajanje kablova. Konektor ima pouzdanu konekciju i jednostavno podizanje vodootpornog poklopca koji obezbeđuje korisnost i lako korišćenje.

Prednosti

  • Vodootporan materijal koji obezbeđuje optimalnu zaštitu
  • Izdržljivost i pouzdanost
  • Lako korišćenje

Ukoliko tražite spojno rešenje koje će zaštiti Vaše kablove i obezbediti optimalan transfer signala, onda je WOMAX Vodootporni Konektor prava opcija za Vas. Poboljšajte Vaše bušenje i kabliranje uz WOMAX!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja