OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vile Za Cveće

235 рсд

SKU: VSH0320377 Kategorija:

Vile Za Cveće – Praktičan alat za hortikulturu

Idealno rešenje za sve ljubitelje cveća

Vile za cveće su pravi alat za sve one koji uživaju u uređivanju svojih bašti i žele da imaju lepo cveće koje će ostaviti sve prolaznike bez daha. Ove vile su napravljene od visokokvalitetnog ugljeničnog čelika, što ih čini izuzetno izdržljivim.

Osim toga, drška vile je napravljena od čvrste plastike koja omogućava udobno korišćenje tokom dužeg perioda. Ovaj praktičan alat za hortikulturu je savršen za sve vrste radova u bašti, ali je posebno efikasan za presađivanje cveća i sadnju novih sadnica.

Materijal i Brend

Ove vile za cveće su napravljene od najkvalitetnijeg ugljeničnog čelika koji je poznat po svojoj izdržljivosti i dugotrajnosti.

Brend koja je proizvela ove vile za cveće je GARTENMAX, renomirana kompanija koja je poznata po proizvodnji najkvalitetnijih baštenskih alata i pomagala.

Prednosti

  • Izdržljiv materijal od ugljeničnog čelika
  • Čvrsta plastična drška za udobno korišćenje
  • Idealna za presadjivanje i sadnju novih sadnica

Tehničke karakteristike

– Materijal: Ugljenični čelik

– Drška: plastična

Za sve one koji žele da imaju najbolje cveće u svom vrtu, ove vile za cveće su praktično i efikasno rešenje. Uvereni smo da će vam se dopasti ova praktična pomagala koja će vam pomoći da vaš vrt izgleda prelepo tokom čitave godine.

Poručite vile za cveće još danas i uverite se u njihovu izuzetnu efikasnost!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja