OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Za Drvo 4X50Mm Yzp

10 рсд

SKU: VSH0291037 Kategorija:

Vijak za Drvo 4x50mm YZP – WOMAX

Dimenzija 4x50mm za Jako i Sigurno Spajanje Drvenih Dijelova

Prije nego se pozabavimo našim iskustvima s ovim vijkom za drvo, možda ćemo kratko opisati njegova tehnička svojstva. Ovdje je riječ o dimenziji 4x50mm, kojom će ova zakovica osigurati jako i sigurno spajanje dijelova od drveta. Kao što možete vidjeti, Brend je WOMAX.

Naše Iskustvo s Vijcima za Drvo WOMAX

Naš tim je temeljito testirao ovaj vijak za drvo 4x50mm, nakon čega smo se uvjerili da se radi o visokokvalitetnom proizvodu po vrlo pristupačnoj cijeni. Tijekom testiranja, vijak je pokazao snažnu snagu pri zatezanju, što je bila pozitivna značajka pri korištenju za drvene konstrukcije. Naš tim također primjećuje da su ovi vijci jednostavni za korištenje, s dobrom duljinom i veličinom glave za ugodno zatezanje. Vijci za drvo WOMAX su također vrlo izdržljivi, što znači da će trajati dugo nakon što su instalirani.

Benefiti vijka za drvo 4x50mm WOMAX

  • Pouzdana snaga pri zatezanju
  • Jednostavno korištenje
  • Izdržljivost za dugovječnost

Kao što vidite, ključni benefiti ovog vijka za drvo su pouzdana snaga pri zatezanju, jednostavno korištenje i izdržljivost za dugovječnost. Ovi kvalitetni vijci za drvo pružaju izvrsne bezbrižne performanse i mogu se koristiti u bilo kojoj drvenoj konstrukciji.

Uz zaključak našeg iskustva i benefitima ovog vijka za drvo 4x50mm WOMAX, preporučujemo ovaj proizvod svim kupcima koji zahtijevaju sigurno i pouzdano spajanje dijelova od drveta. Po vrlo povoljnoj cijeni, ovaj vijak za drvo tada nudi trajnu izdržljivost i snagu za dugoročno sigurno spajanje vaših drvenih projekata.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja