OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Za Drvo 4X20Mm Yzp

рсд

SKU: VSH0291043 Kategorija:

Vijak Za Drvo 4X20Mm Yzp – Prirodna Rešenja za Vaše Projekte!

Dimenzija koja odgovara svakom projektu

Vijak za drvo 4x20mm YZP je jedan od najpopularnijih vijaka koji su dostupni na tržištu. Ukoliko su Vam potrebni vijci koji se lako uvrću, zatežu i drže sve čvrsto na svom mestu, ovaj proizvod će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Ovakav vijak odgovara svakom projektu koji uključuje učvršćivanje drvenih elemenata – bilo da se radi o unutrašnjem ili spoljašnjem prostoru. 4mm je savršena veličina za uvrćenje u manje komade drveta, dok se veličina 20mm dovoljna da se zadrži snažno držanje bez obzira na veličinu projekta.

Kvalitetan proizvod brenda WOMAX

Kao što znate, kvalitet je najvažniji faktor kada se radi o alatima i materijalima za izgradnju ili projektovanje. Vijak za drvo 4x20mm YZP proizvodi kompanija WOMAX koja je već decenijama lider na tržištu.

Sigurno ste ranije čuli za ovaj brend! Ovaj vijak će sigurno pokazati preciznost i kvalitet za koji je WOMAX poznat. Vijak za drvo 4x20mm YZP će Vam omogućiti završetak projekta bez neželjenih komplikacija.

Prednosti vijka za drvo 4x20mm YZP

  • Jednostavno uvrćenje i zatezanje
  • Radi savršeno u manjim komadima drveta
  • Snažno držanje bez obzira na veličinu projekta

Ne čekajte – dodajte ovaj neverovatan vijak u Vašu kolekciju! Bez obzira da li ste profesionalac ili hobista, Vijak Za Drvo 4X20Mm Yzp će se pobrinuti da Vaš projekat bude savršen!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja