OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.8X70

16 рсд

SKU: VSH0291095 Kategorija:

Samourezujući vijak sa upuštenom glavom WOMAX 4.8×70 – sigurnost i pouzdanost

Kategorija i Brend

Ovaj čvrst i izdržljiv samourezujući vijak sa upuštenom glavom idealan je za sve vaše potrebe u zidnim i građevinskim projektima. Brend WOMAX je poznat po svom kvalitetu i pouzdanosti, pružajući vam izvrsne proizvode i alate koji će olakšati vaš rad.

Karakteristike vijka

Ovaj samourezujući vijak dolazi sa PH glavom i dimenzijama 4.8×70, što ga čini idealnim za upotrebu u širokom rasponu projekata, od redovnog poboljšanja kuće, pa sve do većih građevinskih radova. Takođe ima dovoljnu čvrstoću kako bi se osiguralo sigurno pričvršćivanje u bilo koju površinu.

Prednosti

  • Samourezujući vijak sa upuštenom glavom osigurava sigurno pričvršćivanje u bilo koju površinu, pružajući vam mir i sigurnost tokom radova.
  • PH glava ovog vijka olakšava primenu snage i omogućava jednostavno uvrtanje bez klizanja.
  • Izdržljivost ovog proizvoda osigurava optimalne performanse čak i prilikom težih poslova i produžuje vijek trajanja.

Bez obzira na vaše građevinske projekte, vijak Samourezujući sa Upuštenom Glavom WOMAX 4.8×70 predstavlja savršen izbor za sigurnost i pouzdanost u vašem radu. Isprobajte ovaj proizvod danas i uverite se zašto je WOMAX brend koji se uvek iznova preporučuje.

Nemojte gubiti dragoceno vreme. Kupite vijak Samourezujući sa Upuštenom Glavom WOMAX 4.8×70 i započnite vaše projekte odmah!

Specifikacije

– Dimenzije: 4.8×70

– PH glava

– Brend: WOMAX

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja