OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.2X38

10 рсд

SKU: VSH0291092 Kategorija:

Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.2X38 – WOMAX

Šta je vijak sa samourezujućom i upuštenom glavom?

Ako ste u industriji i često koristite vijke, možda ste čuli za vijke sa samourezujućom i upuštenom glavom. Ovaj vijak ima posebnu glavu koja ga čini idealnim za primenu tamo gde je potrebna ravna površina. Uz to, ova vrsta glave omogućava vijku da se samostalno zarije u materijal.

Karakteristike VIJAK SAMOUREZUJUĆI SA UPUŠTENOM GLAVOM 4.2X38, WOMAX

Ovaj vijak je model brenda WOMAX i dolazi u dimenzijama 4.2×38. Napravljen je od kvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Vijak ima PH glavu, što znači da se na nju može staviti standardni PH BIT, koji se često koristi u industrijskom okruženju.

Kako se koristi Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.2X38, WOMAX?

Ovaj vijak je dizajniran tako da se lako koristi. Dovoljno ga je samo umetnuti u materijal i zatim se on sam zarije u materijal. Uz to, prijatno je rukovati ovim vijkom zbog kvalitetne i precizne izrade.

Prednosti Vijka Samourezujućeg sa upuštenom glavom 4.2X38, WOMAX

  • Dugotrajnost i pouzdanost
  • PH glava koja garantuje da se na nju može staviti standardni PH BIT
  • Lako korišćenje

Ako ste u potrazi za dugotrajnim i pouzdanim vijkom sa upuštenom glavom, onda je Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.2X38 od brenda WOMAX idealan izbor za vas. Zahvaljujući PH glavi, ovaj vijak je idealan za industrijsko okruženje. Uz to, njegova specijalna glava omogućava mu da se samostalno samozakopa u materijal. Kvalitetna izrada i dimenzije čine ga kompatibilnim sa velikim brojem aplikacija i industrija.

Ako vam je potreban kvalitetan vijak sa upuštenom glavom, Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.2X38 od brenda WOMAX je definitivno proizvod koji biste trebali razmotriti. Nećete se razočarati u kvalitet i pouzdanost ovog vijka.

Ne gubite vreme, nabavite svoj Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 4.2X38 već danas i uverite se u njegovu kvalitetu!

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja