OXO MARKET Logo
рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Vijak Samourezujući Sa Upuštenom Glavom 3.9X25

рсд

SKU: VSH0291091 Kategorija:

Samourezujući vijak sa upuštenom glavom WOMAX 3.9×25 – Precizan i pouzdan izbor za Vaše projekte

Napravite pravu odluku i izbegnite oštećenja materijala

Ako ste u potrazi za najboljim samourezujućim vijkom sa upuštenom glavom, ne tražite dalje od WOMAX-a. Vijak će sigurno završiti posao bez oštećenja materijala. Uz ovaj proizvod, možete biti sigurni da će Vaš projekat biti završen sa najvećom preciznošću. Dosadite se tradicionalnih i neefikasnih metoda pri slaganju Vaših projekata i otkrijte samourezujući vijak sa upuštenom glavom WOMAX-a.

Precizan i pouzdan proizvod za Vaše potrebe za slaganjem projekata

Samourezujući vijak sa upuštenom glavom WOMAX-a je neuporediv proizvod u kategoriji. Njegova PH glava zajedno sa dimenzijama 3.9×25 daje Vam idealnu priliku za precizno i tačno spajanje elemenata bez izazivanja štete na materijalu. Vijak je odlično savladavao testove i moguće ga je koristiti za širok raspon potreba za spajanjem elemenata.

Neka Vaš projekat bude siguran uz proizvod WOMAX

Samourezujući vijak sa upuštenom glavom WOMAX-a je dizajniran tako da bude korišćen uz najveću moguću bezbednost za korisnike. Ovaj pouzdan izbor proizvoda doći će Vam u ruke u fabričkom pakovanju sa specifikacijama navedenim na poleđini pakovanja. Njegova izdržljivost dozvoljava da se koristi u širokom spektru projekata. Jednom kada ga uzmete u ruke, osetićete razliku.

Specifikacije MWX-ovog samourezujućeg vijka sa upuštenom glavom:

  • Tip: Samourezujući vijak sa upuštenom glavom
  • PH glava
  • Dimenzije: 3.9×25

Prednosti:

  • Precizan i neodoljiv proizvod
  • Izuzetno siguran za upotrebu
  • Najviša kvaliteta WOMAX-a

Za sve one koji traže najbolju opciju za spajanje elemenata bez oštećenja materijala, samourezujući vijak sa upuštenom glavom WOMAX-a je savršen izbor. Naš proizvod osmišljen je da Vam olakša proces projektnog slaganja nakon kojeg ćete biti zadovoljni uspešnim rezultatom. Ne gubite vreme, testirajte ovaj vijak i uverite se sami zašto je WOMAX najkvalitetniji brend u ponudi na tržištu.

Za sve ostale informacije, obratite nam se putem telefona ili e-pošte. Naš tim će Vam rado pomoći u odabiru pravog proizvoda za Vaše potrebe.

@ 2023 OXO MARKET. Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja