Talandara sa sklopivim nogicama

2.508 RSD
Opis 14027 - Talandara Prečnik: 49 cm Debljina lima: 3 mm Visina nogica: 20 cm Talandara ima dve ručke, kako bi ste lakše rukovali sa njom. Tri nogice su sklopive. Hrana pripemljena na talandari je vrlo ukusna, jer se priprema u svojim sokovima, najčešće se priprema riba na talandari.

Talandara sa gorionikom i postoljem

8.731 RSD
Opis 17024 - talandara sa postoljem i gorionikom Prečnik: 49cm Debljina lima: 3mm Materijal: pocinkovani čelik Visina talandare sa postoljem: 80cm Talandara ima ugradjen gasni gorionik i postolje sa tri fiksne nogice. U ovom kompletu dobijete i cev koja se montira na postolje i na tu cev stavite talandaru i pečete hranu na visini od 80 cm, tako da stojite dok pečete i ne krivite kičmu.

Talandara sa plinskim rešoom i ventilom

3.309 RSD
Opis Naziv proizvoda: Plinski kamp rešo sa talandarom Opis proizvoda: Plinski kamp rešo sa talandarom poseduje integrisan ventil za standardne plinske boce od 2 i 3kg. Plinski rešo-talandara je idealan za 4 vrste spremanja hrane. Zahvaljujući velikom gorioniku, mogu se kuvati veće količine hrane u šerpama velikog prečnika ( do 35 cm). Uz pomoć difuzora plamena, mogu se kuvati kafe i čajevi u malim džezvama. Talandara je idealna za grilovanje mesa i povrća. Jedna strana je pogodna za spremanje mesa, ribe i povrća, druga je pogodna za pečenje hleba ili palačinki. Karakteristike proizvoda: Prečnik rešoa: 31,5 cm Prečnik gorionika: 10,5 cm Prečnik talandare: 39,5 cm Prečnik talandare sa ručicama: 49 cm Jačina gorionika 3662 cal/h Težina rešoa sa kutijom: 2,3 kg NAPOMENA: Uz gorionik i talandaru ne ide plinska boca Proizvodjač: Nurgaz Turska