Sačevi

Naši sačevi su sastavljeni od posude i poklopca. Sacevi se izrađuju od lima ili gusa, i jedno je od najstarijih kuhinjskih posuda te jedan od temelja prave tradicionalne kuhinje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Pod sačem možete na jedinstven način odlično i ukusno ispeći jela od mirisnog hleba, piletine do ukusnog pečenja i hrskave pizze kao i morskih plodova. Poslastice ispod sača zavode vas karakterističnim ukusom i mirisom jer se hrana i začini za vreme pečenja u unutrašnjosti posude fino mešaju, dok se svi sokovi i mirisi sačuvaju. Naši sačevi pažljivo su izrađeni od kvalitetnih materijala zato omogućuju ravnomerno pečenje i nelepljivu površinu koja će omogućiti da se Vaša hrana svaki put ravnomerno zapeče. Na raspolaganju su sacevi u različitim dimenzijama za različiti broj osoba. Kuvanje pod sačem ima svoju jedinstvenost koju treba zapamtiti: potreban je fin žar. U sredinu saca položimo posudu, neka bude potpuno ravno postavljena, i žarom je pažljivo obložimo te njom prekrijemo i poklopac. Redovno proveravamo kako se jelo peče. Odstranimo žar sa poklopca, provjerimo jelo i po potrebi žar dodamo ili odstranimo. Pazite: za vrijeme pečenja posuda i poklopac se jako zagrijavaju zato njome pažljivo rukujte, najbolje u rukavicama.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti.

Pretražite ponovo šta ste tražili