Poljoprivreda Domaće životinje

Pojilica za goveda i junad gusana

2.626 RSD
Opis 64001 Pričvršćuje se na ogradu boksa do 6/4" a prijem vode je sa donje stranepreko priključak R 1/2". Ventil kod pojilice je veoma kvalitetan izrađen je od mesinga sa ugrađenom prohron oprugom i kvalitetnom zaptivkom. Samim tim mu je zagarantovana dugotrajnost. Veoma lako se ugrađuje kako na ravna jasla tako i na vezove. Materijal: GusTežina pojilice je 5kg. U ponudi imam i rezervne ventile od mesinga za ovu pojilicu (64005) i cena je 750din.

Pojilica za goveda i junad aluminijumska

2.421 RSD
Opis 64002 - aluminijumskaPostavlja se na vezove do 6/4" , kao i na zid jasli. Sama veličina pojilice gabaritno zadovoljava napajanje i najkrupnije stoke. Pojilica ima ugrađen ventil sa obeleženim žigom (Metalpan), kao što i sam odlivak pojilice nosi žig (Metalpan) što daje garanciju kvaliteta proizvoda. Ova aluminijumska pojilicaima priključak za vodu sa donje strane R1/2. Težina pojilice je 2.3Kga priključak je 1/2". Takodje u ponudi imam i rezervne ventile za pojilicu (64005) i njihova cena je 750din.

Pojilica za ovce i koze aluminijumska

2.421 RSD
Opis 64006Ovo je pojilica najnovije generacije sa kovanim ventilom i okruglim jezičkom. Ventil u svim pravcima bešumno šalje vodu na samo dno pojlice i time omogućava da koze koje su plašljive životinje nesmetano piju vodu. Ventil je izradjen kovanjem od mesinga i veoma je dugotrajan pa nije potrebno bilo kakvo održavanje. Priključak vode je sa gornje strane. Materijal: aluminijumPriključak: R 1/2" Način montaže: CV ili JaslaU ponudi imam i rezervne ventile za ove pojilice (64012).

Pojilica za ovce i koze gusana

1.729 RSD
Opis 64007Automatska pojilica za ovce i koze namenjena je napajanju ovaca i koza u grupnom držanju. Izrađeena je od aluminijuma i i zaštićena bojom. Prikjučuje se na vodovodnu mrežu navojem R1/2". Priključuje se sa gornje strane. Moguće je napajanje iz većeg suda sa vodom (bure, cisterna). Jedna pojilica dovoljna je za 10 grla. Takodje u ponudi imam i rezervne ventile za ove pojilice (64013) i njihova cena je 700din

Pojilica za svinje automatska

2.421 RSD
Opis 64008 - za svinjePojilica je napravljena za napajanje svinja i prasadi svih kategorija. Pritiskom na okrugli jezičak voda dolazi na dno pojilice tako da kod velikih pritisaka nema rasturanja vode. Lako se aktivira , tako da je pogodna i za prasad. Prednost ove pojlica je veoma duboka šolja i mogućnost napajanja od malih prasadi pa do krmača. Ventil je izradjen kovanjem od mesinga i ne zahteva bilo kakvo održavanje. Dovod za vodu je sa gornje strane, sa priključkom 1/2". Ove pojilice mogu da napajaju svinje i prasad iz buradi i cisterni prirodnim padom. Poseduju konstruktivno rešenje ugrađeno u ventilu.