Ostale Igračke za Decu

Što nismo mogli da razvrstamo, stavili smo ovde. Međutim to ne znači da su ove igračke loše - nekad najbolje stvari ne mogu da se stave u jednostavan kalup!

Disney Mickey pliš

2.999 RSD
Pliš igračka sa likom Mickey Mouse-a koja priča i oponaša karakteristične zvuke ovog Disney crtanog junaka. Pliš Mickey pripada kolekciji Disney plišanih igračaka koje su jedinstvene na našem tržištu, jer oponašaju autentične i originalne glasove Disney junaka. Dim: 34x20,5x12cm. Uzrast: 18M+.

Disney Paja pliš

2.999 RSD
Plišana igračka sa likom Paje Patka, koja priča i oponaša karakteristične zvuke ovog DISNEY crtanog junaka. Pliš Paja Patak pripada kolekciji Disney plišanih igračaka koje su jedinstvene na našem tržištu, jer oponašaju autentične i orginalne glasove Disney junaka. Uzrast: 18M+.

Duvalica Mickey & Minnie kamera

879 RSD
Disney Miki i Mini Maus set sadrži duvalicu i specijalnu kameru za pravljenje balončića raznih oblika. Kamera i licencirana duvalica za pravljenje balončića u atraktivnoj bočici su dizajnirane omiljenim Disney likovima Miki i Mini Maus. VAŽNA NAPOMENA: potpuno bezbedan i atestiran proizvod, specijalna vrsta sapunice. Proizvođač: Dulcop. Made in Italy. Veličina duvalice: standard, 60 ml sapunice. Uzrast: 3+.

Duvalica Pepa Prase

79 RSD
Licencirane duvalice za pravljenje balončića u atraktivnim bočicama sa motivima likova iz poznatog crtanog filma PEPA PRASE. VAŽNA NAPOMENA: potpuno bezbedan i atestiran proizvod, specijalna vrsta sapunice. Pakovanje sadrži 36 kom. Proizvođač: Dulcop. Made in Italy. Veličina duvalice: standard, 60 ml sapunice. Uzrast: 3+.

Duvalica Patrolne Šape

449 RSD
Zamahnite mačem kako biste napravili ogromne balone od sapunice! Zabava o kakvoj niste sanjali! Ovaj specijalan mač sa motivima poznatih junaka iz crtanog filma Patrolne šape omogućava pravljenje najlepših mehurića od sapunice. VAŽNA NAPOMENA: potpuno bezbedan i atestiran proizvod, specijalna vrsta sapunice. Proizvođač: Dulcop. Made in Italy. Veličina duvalice: medium, 65 ml sapunice. Uzrast: 3+.

Barbie lutka i poslastičarnica

3.999 RSD
NOVO! Barbie set sa Barbie lutkom i setom za igru poslastičarnice! Pakovanje sadrži Barbie lutku i štand za prodaju kolača i torti. Pult za prodaju je bele boje sa ružičastim ormarićima ispod, policom iznad, prugastim krovom, vitrinom, kasom i kolačima na poslužavniku na pultu. U setu se nalaze raznobojni elementi za pravljenje kolača koje možete kombinovati po svojoj želji i sami napraviti višeslojnu tortu. Uzrast: 3+.